Envägshyra

Hämta din hyrbil på ett ställe och lämna på ett annat

Envägshyra

Vi förstår att det ibland kan bli svårt när man hyr bil och vårt mål är att ändra på det genom att göra din upplevelse så smidig som möjlig. För att ge dig mer flexibilitet när du planerar din semester och affärsresa erbjuder vi dig envägshyra.

Med envägshyra kan du hämta din hyrbil från en Budget station och sedan returnera den till en annan. Tjänsten finns tillgänglig hos de flesta Budget stationer. Vad det kostar beroende på vilka hämtnings- och lämningsstationer du väljer.

Kostnaden är från 625 kr men variera från land till land. Det angivna priset på nätet kommer automatiskt att inkludera din hyrbilskostnad samt envägskostnaden. Hyror som returneras inom samma stad brukar vanligtvis inte påverkas av den avgiften som tillkommer med envägshyran. Det är dock bra att dubbelkolla detta vid bokningstillfället.

För att boka en envägshyra anger du önskat uthyrningskontor, datum och tid i bokningspanelen på hemsidan. Sedan är det bara att kryssa i ”Återlämna på en annan station” och ange önskad återlämningssation. Om önskade återlämningsstation inte finns med kan du kontakta oss på telefonnumret 0770-11 00 12 eller din närmsta hyrbilsstation.

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: