KOMPLETT TRAVEL COMPANION

Vår Travel Companion för din biluthyrning

Our Travel Companion for your car rental

Håll kontakten under hela resan med Travel Companion, vår nya smarta och bärbara enhet.*

Den passar perfekt för biluthyrning utomlands, med GPS, internet, AVGIFTSFRIA telefonsamtal med mera. Med Travel Companion kan du hålla kontakten och dessutom få ut mer av din resa.

Reser du i jobbet? Håll reda på mejlen, håll kontakten med kollegor och navigera till kontoret utan att få slut på mobildata.

Åker du på semester? Bjud hela familjen på underhållning med en egen mobil hotspot som du kan ansluta upp till fem enheter till samtidigt.

*Budget Travel Companion är för närvarande inte tillgänglig i Frankrike och Luxemburg. 

Vad ingår?

Anpassa din Travel Companion och välj mellan:

 • GPS – Uppdaterade kartor, direkta trafikuppdateringar, intressanta platser och ljudnavigering som hjälper att nå din destination.
   
 • Internet – Dra fördel av obegränsade data och anslut upp till fem enheter samtidigt, inklusive mobiler, surfplattor och bärbara datorer.
   
 • Komplett teknikpaket**
  AVGIFTSFRIA obegränsade utrikessamtal.
  GPS med direkta trafikuppdateringar, intressanta platser och mer.
  Mobilt internet med obegränsade data för upp till fem enheter.
  CityGuide och valutaomräknare.

**Kunder som reser till Italien med Budget Travel Companion kan hålla kontakten med ett komplett sortiment av förmåner, inklusive GPS, avgiftsfria utrikessamtal och 4G-anslutning för data, tillsammans med Wi-Fi-hotspots för upp till sex enheter. Med din Budget Travel Companion för Italien får du dessutom tillgång till reseguider, kartor, rekommendationer om bästa lokala restauranger och mer.