SNABB DIGITAL INCHECKNING

Så… vad betyder det att checka in hyrbil digitalt?

Så… vad betyder det att checka in hyrbil digitalt?

Det är Budgets nya tidsbesparande service, som låter dig påskynda din hyrbilsupplevelse genom att hoppa över kön vid disken och som låter dig kontaktlöst hämta upp din bil eller skåpbil.  

Genom att förse oss med några detaljer i förväg som du vanligtvis måste lämna ut vid disken kan du spara massor av tid ... vilket betyder att vi kan lämna ut nycklarna snabbare och du kan komma iväg.

Ditt fordon kommer att stå redo, och med det bekymmersfria Budget-löftet kan du vara säker på att fordonet har rengjorts noggrant innan du hämtar ut din hyrbil.

Hur fungerar hyrbil digital check in?

Det är enkelt. Du kan checka in online från det ögonblick du trycker på bokningsknappen för din nästa hyrbilsbokning.

Klicka här, eller använd knappen på bokningsbekräftelsessidan för att komma igång. Vi kommer att be dig om några uppgifter – så du behöver ha ditt körkort och betalkort redo, eftersom dessa uppgifter kommer att krävas under incheckningen. Ange alla dina uppgifter, välj alternativ för att anpassa din hyrbilsbokning och klicka på klart. Det är precis så enkelt.

Har du inte dina uppgifter nära till hands? Oroa dig inte. Det finns gott om möjligheter att checka in innan hyrtillfället. Om du skulle glömma skickar vi en påminnelse via e-post.

Budget car hire stations are as safe as houses

Upphämtning av din hyrbil

Dagen du ska hämta ut din hyrbil har kommit!

När du kommer till Budgets uthyrningsstation ska du leta efter skyltarna som leder dig till nyckelupphämtningsstället. Här måste du visa ett par olika former av legitimation, så att vi kan kontrollera att dina uppgifter matchar och du är den du säger att du är. Se till att du har ditt körkort, ett betalkort samt en alternativ legitimation (pass eller ID-kort funkar bra).

Om du har valt en hyrbil med högre värde kan du behöva uppvisa två betalkort. Om detta krävs kommer det att framgå i din bokningsbekräftelse via e-post, så dubbelkolla e-postmeddelandet för vad som krävs för din specifika hyrbilsbokning.

Innan du får nycklarna ber vi dig om en signatur och kontrollerar att du har allt du behöver. Låt äventyret börja!

Bara en liten påminnelse. Glöm inte att ta med de legitimationshandlingar som nämns ovan. Och oroa dig inte, du behöver inte skriva ut din bokningsbekräftelse.

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: