Budget QuickPass: Registrera dig nu för att spara tid vid disken senare.

Image alt

Vad är QuickPass?

Vår nya tjänst gör så att du sparar tid vid disken och ger dig möjlighet att snabba på upphämtningen av din hyrbil genom att registrera dina uppgifter i förväg, så att du snabbare kan hämta nycklarna och börja resan. 

REGISTRERA DIG HÄR FÖR EN BEFINTLIG BOKNING

Hur fungerar QuickPass?

Det är enkelt. Klicka här eller på knappen på sidan med bokningsbekräftelsen för att komma igång. Vi behöver lite uppgifter från dig för att slutföra QuickPass registreringen – så se till att du har ditt körkort och betalkort till hands. Ange alla uppgifter, anpassa din uthyrning och klicka på OK. Det är faktiskt så enkelt!

Har du inte tillgång till dina uppgifter? Ingen fara. Du har gott om tillfällen att göra det här före din uthyrning. Vi skickar en påminnelse via e-post om du glömmer bort det.

Budget car hire stations are as safe as houses

Hämta din hyrbil

Följ skyltarna till QuickPass när du kommer fram till uthyrningsstationen. När du är där måste du visa upp legitimation för oss. Varför? Vi vill bara se till att det är du och inte någon annan som hämtar hyrbilen! Därför kontrollerar vi att uppgifterna stämmer överens. Kom ihåg att ta med ditt körkort, betalkort och någon annan typ av legitimation (ett pass eller ID-kort går bra).

Om du skämmer bort dig själv med en dyrare hyrbil kan det hända att du måste visa upp två betalkort. Om detta är nödvändigt förklaras det i e-postmeddelandet med din bokningsbekräftelse. Läs e-postmeddelandet noggrant så att du vet vad som behövs för att du ska kunna hämta hyrbilen.

Innan vi lämnar över nycklarna ber vi dig om en underskrift eller autograf, beroende på om du är en kändis eller ej! Vi kontrollerar att du har allt du behöver så att äventyret kan börja.

En snabb påminnelse. Glöm inte bort att ta med de typer av legitimation som anges ovan. Du behöver inte skriva ut din bokningsbekräftelse.