Budget Travel Partner

Vill du få reseassistans dygnet runt när du hyr en bil av oss?

När du registrerar dig för Budget Travel Partner får du hjälp och råd när du ringer oss eller skickar ett e-postmeddelande. Vår serviceinriktade personal finns tillgänglig dygnet runt, oavsett din destination.

Vad kan Budget Travel Partner göra för mig?

Översättningstjänster
Har du tidigare varit med om språkförbistringar på någon av dina resor? Travel Partner kopplar dig till en översättningstjänst över telefonen som ger dig tillgång till verbala översättningar till eller från ett stort utbud av lokala och nationella språk. Våra översättare kan även prata direkt med personen som du försöker kommunicera med, när som helst på dygnet, för att se till att det inte uppstår några missförstånd.

Hjälp med hittegods
Har du förlorat ditt bagage? Budget Travel Partner kan hjälpa dig att rapportera och spåra förlorat bagage, ta kontakt med ditt flygbolag och ge dig två uppdateringar om dagen.
Vi kan också hjälpa till med att:

 • Rapportera om alla förlorade och stulna kredit-, bank- och betalkort och ge råd om bästa förfarande därefter.
 • Rapportera om förlust eller stöld av mobiltelefoner och surfplattor.
 • Tillhandahålla telefonnummer, adress och öppettider till närmaste ambassad eller konsulat och erbjuda hjälp med att ordna ett ersättningspass.

Lokal telefonkatalog
Varför tillbringa tid med att hitta adresser eller kontaktuppgifter för lokala restauranger, hotell, sjukhus eller museer? Vi tar hand om allt av det administrativa arbetet för dig, vilket ger dig mer tid på vägarna.

Information om flygtider i realtid
Du är på väg till flygplatsen och behöver lämna tillbaka din hyrbil ... vore det inte skönt att veta att du har tid att slappna av i loungen eller handla i taxfreebutikerna innan du ska gå ombord på planet?

Jag är intresserad. Hur får jag tillgång till Budget Travel Partner?

Travel Partner är tillgängligt på deltagande uthyrningsstationer runt om i Europa.
Du kan lägga till Budget Travel Partner till din onlinebokning när du bokar på vår webbplats – du ser det när du lägger till extra tillval till din bokning (om det är en deltagande uthyrningsstation).

Du kan också lägga till Travel Partner när du ringer oss för att göra en bokning, eller personligen på en deltagande uthyrningsstation.
 

Boka en bil eller lastbil

 1. Hämtas

  Sverige

 2. Återlämnas

 3. Sök

  • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: