Tankningsalternativ

Vi från Budget ser alltid till att du har en full tank när du hämtar ut din hyrbil hos oss. Samtidigt uppskattar vi när du som kund, lämnar tillbaka våra bilar fulltankad. Men självklart har vi förståelse om du inte hinner eller glömmer bort att tanka. Därför erbjuder vi ett antal olika alternativ för att göra din upplevelse hos Budget så bra som möjlig.

Med våra olika tankningsalternativ kan du själv välja hur du vill gå tillväga. På detta sätt kan vi enklare anpassa oss efter vad som passar dig bäst. Nedan kan du läsa mer om våra tankningsalternativ som det finns att välja mellan:

Fuel Up Front Full Tank
Det här alternativet innebär att du betalar för en full tank vid upphämtningen av din hyrbil som möjliggör att du kan lämna tillbaka bilen tom i slutet på din bilhyra. Om du skulle köra mindre än 160 km eller återlämnar bilen med mer än 6/8 bensin i tanken ändrar vi din tankningsalternativ till ”Betalning vid återlämning” (se nedan) för att du ska få ett så bra erbjudande som möjligt.

Pay On Return – Betalning vid återlämning
Om du inte väljer ”Fuel Up Front” och upptäcker när du ska återlämna din hyrbil att du inte har tid att tanka, kan du enkelt betala för antal liter bränsle som saknas när du återlämnar bilen. Notera dock att en extra rörlig tankningsavgift tillkommer på bränslekostnaden.

Bring Back Full – Återlämna med full tank
Budget kommer att förse dig med en full tank när du hämtar upp din hyrbil. Du kommer då att förväntas återvända fordonet med en full tank. Det bränslet som saknas kommer vi att debitera på liknande sätt som ”Pay On Return” (se ovan).

Vänligen notera att priset kan skiljer sig beroende på vilket land du hyr din bil i.

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: