HYR EN BIL NÄRA DIG MED BUDGET

Image alt

Prisvärd biluthyrning i Sverige och utomlands

När resan är lika viktig som målet är det bäst att välja rätt biluthyrningsföretag. Med Budget kan du hyra bil snabbt, säkert och till bästa möjliga pris.

Boka direkt hos oss för att få:

  • Fria avbokningar och ändringar
  • Service i toppklass med över 70 års erfarenhet i ryggen
  • Snabb upphämtning med vår kostnadsfria QuickPass-tjänst
  • Valfria tillval som envägshyra, extra förare och GPS

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt att hyra bil. Vi finns på 11 000 platser utspritt över 165 länder, så du är aldrig långt från en uthyrningsstation. Flygplatser, tågstationer, hamnar och städer – du hittar oss överallt.

Redo att boka? Ange bara din upphämtningsplats och dina resedatum i bokningsformuläret ovan, så är vi igång.

Avgiftsfri avbokning utan krångel

Planer kan ändras. Vi förstår. Därför ger vi dig full återbetalning om du behöver avboka – utan att ställa några krångliga frågor. Du kan räkna med att se pengarna på ditt konto inom fem arbetsdagar.

Vår flexibla avbokningspolicy ser ut så här:

  • Avgiftsfri avbokning/fullständig återbetalning vid bokningar med Betala online (förskottsbetalning) fram till 48 timmar före den dag då din uthyrning skulle börja
  • Avgiftsfri avbokning/fullständig återbetalning vid bokningar med Betala vid upphämtning (betala senare) fram till den tid då din uthyrning skulle börja
  • Om du måste avboka mindre än 48 timmar före den dag då din uthyrning skulle börja får du din återbetalning minus det mindre av i) kostnaden för 2 dagar på din bokning eller ii) en fast avgift beroende på vilket land du gjorde bokningen i (60 £, 65 €, 76 CHF)
  • Tyvärr görs ingen återbetalning i händelse av uteblivande (”no-show”) och en extra avgift kan tillkomma
En familj packar ur bilen

Välj bland ett brett utbud av kvalitetsfordon

Oavsett om du behöver en kompakt bil för smidig stadskörning eller en rymlig minibuss med gott om plats för hela familjen (och bagaget), så hittar du det hos oss.

Vi uppdaterar ständigt vår vagnpark med nya fordon, så du kommer alltid att kunna köra de senaste modellerna på marknaden.

Dessutom utökar vi nu vårt utbud av miljöbilar. Med ett stort utbud av elfordon, hybrider och laddhybrider kan du spara på bränsleförbrukningen, minska utsläpp och njuta av en supersmidig och tyst körupplevelse.

Anpassa din resa

Hos Budget betalar du bara för de produkter och tjänster du faktiskt behöver. Vårt breda utbud av tillval omfattar allt från extra förare till mobilt Wi-Fi, så att du kan designa ett paket som passar dig.

Planerar du en episk road trip? Med envägshyra kan du hämta ut din hyrbil på en destination och lämna den på en annan. Vill du ha fullständig sinnesfrid på vägarna? Du kan uppgradera ditt skydd och slippa oroa dig för extraavgifter. Du väljer själv.