Hyrbil San Francisco

USA San Fransico

Behöver du en snabb och pålitlig biluthyrningstjänst i San Francisco? Hyr hos Budget, vi erbjuder kvalitetshyrbilar och bra service till ett mycket bra pris. Även om parkering kan vara en utmaning i San Francisco så är det inte ett problem för de som bokar sin hyrbil hos oss. Våra hyrbilskontor i San Francisco erbjuder fordon i ekonomiklass som lätt får plats i de många små parkeringsplatserna i staden. Åk vart du vill, när du vill och slipp de långa väntetider som ibland hör ihop med kollektivtrafiken i Kalifornien. En annan fördel med hyrbil är att du sparar pengar på transporter. Om du åker obekväm kollektivtrafik så måste du köpa en separat biljett för varje medlem i familjen, endast mycket små barn får ibland resa gratis. Detta kan lätt fyrdubbla resekostnader, medan en hyrbil från Budget har ett fast pris oavsett hur många personer som åker i den.

Hyr bil med Budget och upptäck San Fransisco och Kalifornien


När du hyr bil med Budget Biluthyrning så kan du utforska både San Francisco och Kalifornien. Kör din hyrbil från Budget en timme söderut till natursköna Monterey Bay. På Monterey Bay Aquarium kan du se tusentals olika havsdjur på nära håll. Pedagogiska utställningar hjälper besökarna att lära sig något om olika livsmiljöer, inklusive Stilla havet och Kaliforniens kustmiljö. Monterey är också intressant för besökare som är fans av den amerikanska författare John Steinbeck. Han bodde och arbetade i området medan han skrev sin roman Cannery Row. Monterey Aquarium ligger faktiskt i en av de konservfabriker som drevs i början av 1920-talet och som inspirerade Steinbecks klassiska roman.

Åk österut med hyrbilen till Yosemite National Park, en av de bästa nationalparkerna i USA. Det tar nästan en hel dag att nå parken som har dramatiska granitklippor ristade av glaciärer och ett överflöd av vattenfall mitt i en barrskog. Avståndet är inget större problem för besökare som har en bil. Dessutom har fordonen rikliga bagageutrymmen vilket gör det möjligt att packa allt sitt bagage och stanna en natt eller två nära parken. Du kan övernatta i den lilla staden Groveland bara några kilometer från Yosemites Big Oak Flat Entrance.

San Francisco - hav, hamn och museum


Regionen kring San Francisco ligger längs norra Kaliforniens Stillahavskust. Den omfattar inte bara själva staden, utan även grannkommunerna Oakland och San Jose. Staden San Francisco är den enda i Kalifornien där stad och län är sammanslagna. Det är också ett av delstatens minsta län, den täcker en yta som är mindre än 121 kvadratkilometer. Trots den lilla storleken gör bil din resa mycket smidigare.

Historieintresserade måste åka till Fishermans Wharf. En av de stora attraktionerna där är U.S.S Pampanito, en dieseldriven ubåt som ligger förtöjd alldeles intill betonggångvägen som ligger strax utanför kajen. Fartyget har deltagit i andra världskriget och fungerar idag som en levande påminnelse om hur viktig San Francisco var under kriget. Ta med  barnen till San Francisco Exploratorium Science Center, ett enormt museum  som ger massor av olika praktiska upplevelser som hjälper barn att få en djupare förståelse för vetenskapliga principer, både grundläggande och mer avancerade.

 

Hyra bil Kalifornien

Stationsinformation

Sfo San Francisco International Apt
San Francisco
94128

Tel: 650-877-0998

Öppettider

söndag:
00:00 - 23:59
måndag:
00:00 - 23:59
tisdag:
00:00 - 23:59
onsdag:
00:00 - 23:59
torsdag:
00:00 - 23:59
fredag:
00:00 - 23:59
lördag:
00:00 - 23:59

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: