Hyrbil USA

USA

Upptäck USA med en hyrbil från Budget, med oss kan du ta resan vart och när du vill genom de Förenta Staterna. Budget biluthyrning har kontor över hela USA, där vi erbjuder en mängd olika modeller och tillval till rimliga priser.

Hyra bil USA

USA är det perfekta stället för att ge sig ut på en road trip i det soliga klimatet och se det bästa som delstaten har att erbjuda, inte minst vingårdarna i Sonoma och Napa Valley. Halvvägs in i delstaten finns den majestätiska bergskedjan Sierra Nevada, med guldgrävardistrikt och storslagna naturvyer, nationalparker samt USA:s största vattenfall Yosemite.

Hyrbilsstationer USA
 

Fort Lauderdale Miami Los Angeles  
Orlando Orlando flygplats San Francisco  

Läs mer om USA

Hyr bil i USA

På USA:s breda vägar är bilen det perfekta färdmedlet, landet är bland annat känt för sina roadtrip möjligheter, eller vad sägs om klassiska Route 66 mellan Chicago och Los Angeles.

Oavsett intresse kommer du hitta attraktioner just för dig. Är du ute efter cityliv, kultur och shopping är New York ett hett tips. Här hittar du även många välkända attraktioner, och monument bland annat Empire State Building, Frihetsgudinnan, Central Park, Ground Zero och Times Square. Är säregen natur något som lockar har USA gott om stoltheter exempelvis Grand Canyon, Yellowstone, Yosemite och Niagarafallen vid den Kanadensiska gränsen. Söker du glitter och glamour finns spelmeckat Las Vegas eller Los Angeles och Hollywood. Sol och bad finns det gott om både i Kalifornien och kulturberikade Florida. Inte att förglömma städer som San Francisco, Chicago, Boston, Dallas eller USA:s huvudstad Washington D.C.

Boka din hyrbil av Budget Biluthyrning redan idag för att få ut det mesta av din vistelse i USA.

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: