Hyrbil Orlando flygplats

Flygplats

Njut av din tid i Orlando med Budget Biluthyrning. Vårt uthyrningskontor på flygplatsen Orlando International Airport erbjuder kvalitetshyrbilar och vänlig service till ett mycket bra pris. Orlando International Airport är regionens viktigaste flygplats och hanterar fler passagerare och flygningar än någon annan flygplats i regionen, med undantag för Miami International Airport. Vi finns på flygplatsen och du kan köra ut hyrbilen utan att behöva åka transfer.

Hyr bil med Budget och upptäck Orlando och Florida


Om du reser från flygplatsen så kan Budget även erbjuda dig en bil eller en minibuss för större grupper på upp till sju personer. En åktur i våra hyrbilar tar dig utanför stadens nöjesområden till regionens naturparker med en spektakulär utsikt över inhemska floran och faunan.
Orlando är omgiven av viltvårdsområden och naturparker, till exempel Ocala National Forest i norr, Richloam Wildlife Management-området väster och St Johns National Wildlife Refuge på östkusten.

Kör hyrbilen till Kennedy Space Center som är en stor attraktion i området som lockar tusentals människor som är unga i sinnet och fantasin. Centrets höjdpunkter är två IMAX-skärmar och den gigantiska rymdskeppet Saturn V där entusiaster i alla åldrar kan lära sig om det amerikanska rymdprogrammet.

Hyrbilen tar dig till Ocala National Forest ligger norr om staden och har goda förbindelser med Interstate 75 och Interstate 95 i väster respektive öster. Kelly Park är ett föga känt men orört skogsområde med en lugn flod för familjecamping och picknickbord vid floden. Ungefär 15 kilometer väster om Orlandos centrum ligger vingården Lakeridge Winery som erbjuder guidade turer och provsmakning av deras bästa årgångar. Eller avvik från de mest populära vägarna och besök Blue Spring State Park. Parken erbjuder båtturer, camping, paddling, vandring och dykningsanläggning. Både vingården och Blue Spring är lätta att nå med hyrbil.

Orlando - underhållning, nöjesparker och köpcentrum


Orlando kallas "The City Beautiful" men är även den inofficiella underhållningshuvudstaden i Florida. Staden är ett centrum för industri och underhållning och har under årens lopp utvecklats till att även bli ett affärscentrum. Turismen är Orlandos största industri och lockar miljontals besökare varje år till nöjesparkerna. Walt Disney World Resort lockar över 47 miljoner besökare varje år, vilket gör den till världens mest besökta nöjespark. Med sina fyra stora temaparker: Epcot, Magic Kingdom, Hollywood Studios och Animal Kingdom så tar det minst två hela dagar att uppleva nöjesparkens magi. Sea World ligger 15 kilometer västerut och med GPS-fästet i Budgets hyrbilar så kommer du dit snabbt och säkert.

Orlando har några av de bästa nöjesattraktionerna som finns inklusive den legendariska Walt Disney World Resort, Universal Studios, SeaWorld och Gatorland. Kör genom International Drive-området och upplev de finaste vattentemaparkerna, inklusive Islands of Adventure, Wet 'n Wild och Universal Studios. Med nästan 500 butiker och 150 restauranger så tar området emot miljontals besökare. Om du gillar shopping så kan du besöka The Florida Mall, Mercado och Millenia, tre av stadens största köpcentren. Om du är ett basketfan så rekommenderar vi ett besök på Amway Center där Orlando Magic-laget spelar sedan 2010.

 

Hyra bil Orlando flygplats

Stationsinformation

Orlando International Airport
Orlando
32827

Tel: 407-825-1700

Öppettider

söndag:
00:00 - 23:59
måndag:
00:00 - 23:59
tisdag:
00:00 - 23:59
onsdag:
00:00 - 23:59
torsdag:
00:00 - 23:59
fredag:
00:00 - 23:59
lördag:
00:00 - 23:59

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: