Hyrbil Orlando

USA Orlando

Behöver du en snabb och pålitlig biluthyrningstjänst i Orlando? Hyr hos Budget, vi erbjuder kvalitetshyrbilar och bra service till ett mycket bra pris. Budget har flera biluthyrningsstationer som är bekvämt belägna i hela staden. Vi finns på Orlando International Airport, International Drive och fler platser.

Nu kör vi. Ange dina hyrdatum i formuläret till höger för att få ett prisförslag. Vi har satt ihop några bra förslag nedan som ser till att du får ut det mesta av din hyrbil i Florida.

Hyr bil med Budget och upptäck Orlando och Florida


Orlando ligger nästan i mitten av staten Florida, vilket gör den till en riktigt bekväm utgångspunkt för alla resor. Den är också ganska lätt att åka till om du kör från en annan stad, till exempel Jacksonville i norr eller Miami och Fort Myers i söder.

Budget Biluthyrning är ett bra val om du funderar på att börja resan i en stad och avsluta i en annan. Hyr en bil som du inte behöver lämna tillbaka i samma stad som du hyrde den i.

Naturligtvis finns det gott om fantastiska platser inom räckhåll från Orlando. En exempel är Cape Canaveral med NASA Kennedy Space Center. Försäkra dig om att du har tillräckligt med tid att besöka det eftersom det är stort och erbjuder massor av saker att göra och se.

För att riktigt njuta av solen och havet så kan du bege dig bort från staden till en av de berömda stränderna som ligger på Floridas östra och västra kust. Daytona Beach, New Smyrna och Cocoa Beach är de närmaste stränderna om du kör från centrala Orlando. Men om du vill upptäcka mer av kusten så finns även Satellite Beach med sin lilla kuststadsatmosfär, den romantiska Playalinda (belägen i ett naturreservat), St Augustine med sitt historiska fort och många, många fler.

För att se vilda djur och koppla av med utomhusaktiviteter så kan du besöka de närliggande naturparkerna och reservaten, som Wekiwa Springs State Park, Blue Spring State Park, Rock Springs Run State Reserve och många andra. För att komma till den berömda nationalparken Everglades från Orlando så krävs minst fyra timmar. Därför är det bäst att ägna flera dagar där, med tanke på hur stort det är och det stora aktivitetsutbudet.

Om du är nyfiken på de olika klimat, livsstilar och landskap som USA erbjuder så kan du åka norrut till andra stater eller till Kanada. Njut av natursköna åkturer i Kentucky och Tennessee. Det snabbaste sättet att åka dit är genom Interstate-75. För en vackrare (men längre) åktur kör I-79 och I-77 genom Pennsylvania, West Virginia och North Carolina.

Orlando - sol, nöjesparker och nattliv


I denna stad så skiner solen 300 dagar om året och det finns oändliga valmöjligheter för aktiviteter. Orlandos attraktioner ligger i olika delar av staden med omgivningar. Om du vill se dem alla, eller åtminstone de viktigaste, så är hyrbil det bästa valet.

Det första som du tänker på för Orlando är förmodligen nöjesparkerna Walt Disney World Resort och Universal Orlando Resort. Båda ligger sydväst om staden, längs motorvägen I-4. Se till att du besöker dem, åtminstone en dag vardera. Även om du reser utan barn så kommer du att tycka om att se dina favoritfilmer och seriefigurer komma till liv kombinerat med hisnande åkattraktioner.

I Universal Citywalk Centre, liksom i Downtown Disney, kan du njuta av nattlivet med många barer, klubbar och temafester. Det finns också en permanent Cirque Du Soleil-show i Downtown Disney. I centrala Orlando är Orange Avenue huvudgatan med sina många barer, restauranger, hotell och butiker. Tillsammans med Wall Street och Church Street, är den centrum för stadens nattliv. En annan attraktion i centrum är Lake Eola. Den ligger i en park och har en fontän som många anser vara den inofficiella symbolen för Orlando.

När du kör runt i staden så är det bra att tänka på att det kan vara mycket trafik närmare centrum på eftermiddagen. Vägarna till de viktigaste turistattraktionerna är väldigt trafikerade från fredag till lördag kväll. Du kan när som helst få gratis trafikinformationsuppdateringar genom att ringa 511.

 

Hyra bil Orlando

Stationsinformation

Orlando International Airport
Orlando
32827

Tel: 407-825-1700

Öppettider

söndag:
00:00 - 23:59
måndag:
00:00 - 23:59
tisdag:
00:00 - 23:59
onsdag:
00:00 - 23:59
torsdag:
00:00 - 23:59
fredag:
00:00 - 23:59
lördag:
00:00 - 23:59

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: