Hyrbil Miami

USA Miami

Upptäck Miami med en billig hyrbil från Budget. Fyll i formuläret till höger för att boka bil i Miami. Fortsätt att läsa för att ta reda på mer om Miamis attraktioner och vägar.

Hyr bil med Budget och upptäck Miami och Florida


Med din hyrbil från Budget så kan du utforska ett större område kring Miami. Nästan varje dag på eftermiddagen så lämnar stora passagerarfartyg Miamis hamn för att ge sig ut på kryssningar i Atlanten. För att komma till havet så passerar de den smala kanalen som gränsar till Miami Beach från söder. Under vissa dagar kan man se en hel parad av kryssningsfartyg som ett efter ett lämnar Miamis hamn.

Om du gillar vild natur och att vara utomhus så ska du bege dig till Everglades National Park som ligger öster om Miami. Det är en enormt naturreservat på 6107 kvadratkilometer, en idealisk plats för vandring, camping, paddling, fiske och många fler aktiviteter. Besök Everglades Alligator Farm eller titta på de många fågelpopulationer. Ägna åtminstone en dag åt att besöka parken.

Ett annat intressant ställe som inte bör missas i Florida är Kennedy Space Center. Det finns något spännande för alla, oavsett om du reser med barn eller inte. Området och det antal aktiviteter som erbjuds är enormt. Det kan ta lång tid att köra från från Miami (fyra till fem timmar beroende på trafiken), så det är rimligt att övernatta eller planera in besöket i en resa längs kusten.

För att besöka en av de bästa nöjesparkerna i världen så bör du definitivt inkludera Orlando i din bilresa genom Florida. Disney World är verkligen en hel stad med invånare och ett stort område, inklusive fyra temaparker och två vattenparker. Universal Studios är ett mindre område, men är också värt ett besök eftersom det erbjuder en rad hisnande upplevelser.

På vägen norrut från Miami finns också många städer som är värda att besöka. Fort Lauderdale, som kallas för den USA:s Venedig för dess nätverk av kanaler, har även charmiga parker och  nattliv. Övernatta på en av de många stränderna på östkusten för att se en spektakulär soluppgång och fånga en våg om du gillar att surfa.

Miami - stränder, shopping och hamn


Miami ligger på Floridas sydöstra kust och är en av de mest kända badorterna i världen. Staden ligger nära parken Everglades och rymdkusten och är omgiven av stränder som uppskattas av stjärnor som Madonna, Julio Iglesias och många fler. Miami är uppdelad i flera delar: Central (centrum), North, West och South. De större Miamiområdet gränsar till Everglades nationalpark i väster, Biscayne Bay och Atlanten i öster och andra städer från norr och söder.

Downtown Miami är ett geografiskt smalt område mellan Biscayne Bay och resten av Miami. Det är centrum för stadens finans- och affärsliv. Utöver de många skyskraporna så är den främsta attraktionen Bayside Mall, en shoppinggata med souvenirbutiker, barer och restauranger. Det finns också en stor park med en fontän som lockar tusentals människor varje nyår och Independence Day med sina spektakulära fyrverkerier.

Bayside Mall är också en plats där du kan boka guidade turer runt Miami-området. Om du har ett par lediga timmar, ta en båttur i Biscayne Bay, du kommer att se Downtown Miami från vattnet, Miamis hamn med stora kryssningsfartyg och vackra hus på Star Island.

Med Budget Biluthyrning kan du köra igenom de olika städerna och staterna utan att behöva lämna tillbaka bilen på samma ställe i slutet av resan. Utnyttja detta för att utforska Florida eller andra stater.

Det vore inte ett riktigt Miamibesök om du inte åker till Miami Beach. Åk till Miami Beach och se de berömda vita stränderna, restaurangerna, Aventura Mall (det femte största köpcentrumet i USA) samt turistgatorna Lincoln Road och Ocean Drive.

 

Hyrabil Florida

Stationsinformation

Mia Miami International Airport
Miami Intl Airport
33142

Tel: 305-876-1820

Öppettider

söndag:
05:00 - 01:00
måndag:
05:00 - 01:00
tisdag:
05:00 - 01:00
onsdag:
05:00 - 01:00
torsdag:
05:00 - 01:00
fredag:
05:00 - 01:00
lördag:
05:00 - 01:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: