Hyrbil Genève flygplats

Flygplats

Njut av din tid i Genève med Budget Biluthyrning. Vårt uthyrningskontor på flygplatsen Genève Aéroport erbjuder kvalitetshyrbilar och vänlig service till ett mycket bra pris. Behöver du lite inspiration? Vi har några bra förslag som hjälper dig att få ut det mesta av din hyrbil i Genève.

Hyr bil med Budget och upptäck Genève och Schewiz


Genèves flygplats är uppdelad i två sektioner, den schweiziska sidan där majoriteten av flygningarna kommer in och den franska sidan som ligger på andra sidan gränsen i Frankrike. Med en hyrbil från Budget så kan du semestra i mer än ett land och uppleva mer än en kultur. Vid gränsen mellan Frankrike och Schweiz är det inte svårt att ta en dagstur till det ena eller andra landet, oavsett din ursprungliga destination. Chamonix är skidstaden som blev känd genom det första vinter-OS 1924. Den ligger mindre än en timmes bilresa från Genève. Idag är det en världsberömd skidort och har backar som är tillgängliga året runt. I skuggan av Mont Blanc, det högsta berget i Europa, finns det alltid snöiga backar. Hyr en bil och ta en tur genom bergen till detta fina vinterlandskap.

Genève - CERN, alper och Genèvesjön


CERN, är världens största partikelfysiklaboratorium som är känt för sin Large Hadron Collider. Det är en anordning som används för att studera de minsta partiklarna av materia  för att få en inblick i vad universum är byggt av. Det ligger nedanför de massiva alperna som korsar både Frankrike och Schweiz. Ta en fascinerande rundtur och se och hör om det arbete som görs här. Med billig hyrbil från Budget kan besökare uppleva detta underverk av modern teknik och ingenjörskonst. På sommaren har Genèvesjön en enorm fontän, Jet d'Eau, som skickar upp sjövattnet i en grov vattenstråle.

Välkommen till Genève!

 

Hyra bil Genève flygplats

Stationsinformation

(Côté Français) - France
Aéroport De Genève
01210

Tel: +41 228076230

Öppettider

söndag:
08:00 - 22:00
måndag:
08:00 - 22:00
tisdag:
08:00 - 22:00
onsdag:
08:00 - 22:00
torsdag:
08:00 - 22:00
fredag:
08:00 - 22:00
lördag:
08:00 - 22:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: