Hyrbil Schweiz

Schweiz

Ska du till Schweiz och vill resa runt i din egen takt, utan tidtabeller och scheman? Då behöver du en bra och bekväm hyrbil till ett attraktivt pris. Med Budget är det både billigt och enkelt att hyra bil i Schweiz. Budget Biluthyrning har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Kloten i Zürich. Du hittar oss självklart även i städer som Basel och Genève samt i mindre städer och orter runt om i landet.
 

Hyra bil Schweiz

Boka din hyrbil från Budget Biluthyrning i Schweiz. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för en bekväm och smidig resa. En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för stora vidderna och den fascinerande landskap, och sist men inte minst det mäktiga Alperna. Du kommer enkelt och säkert runt och har möjlighet att uppleva Schweiz på nära håll i din egen takt.

Boka din hyrbil i Schweiz hemifrån


Budget gör det enkelt för dig att boka hyrbilar i Schweiz. Gör hela beställningen hemifrån och betala online. Du skriver enkelt ut kvittot innan du reser, så är du färdig att hämta din bil på vårt uthyrningskontor. Allt som behövs är att du väljer hyresperiod, avhämtningsställe och typ av bil, sedan är din bokning klar.

Hyrbilsstationer Schweiz
 

Genève flygplats

Läs mer om Schweiz

Hyr bil i Schweiz

Njut av livet i Schweiz med en stabil och bekväm hyrbil från Budget. Vår fordonsflotta är stor och vi kan erbjuda fordon för varje behov, vare sig du är på affärsresa, familjesemester eller skidresa med vänner.  Besök den vackra huvudstaden Bern eller ta en tur genom de spännande och bergiga landskapen med sina många höga, snöklädda toppar, som ger landet dess unika atmosfär. Med Budget Biluthyrning i Schweiz får du alltid förstklassig service och fasta, låga priser. Det är bara att sätta sig i förarsätet och ta ut kursen.

Kontakta Budget så vi hittar vi tillsammans rätt hyrbil för din resa i Schweiz. Våra duktiga och serviceinriktade medarbetare kan svara på alla dina frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få en trevlig och minnesvärd vistelse i det vackra alplandet.

Välkommen till Schweiz!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: