Hyrbil Marseille flygplats

Flygplats

Besök Marseille med Budget Biluthyrning. Vårt uthyrningskontor på flygplatsen Marseille Provence Airport erbjuder kvalitetshyrbilar och vänlig service till ett mycket bra pris.

Hyr bil med Budget och upptäck Marseille och Frankrike


En hyrbil från Budget kan ta dig ner till kustområdet i Marseilleveyre. Les Calanques (steniga vikarna) är ett vackert vandringsområde. Alternativt så kan du ta båtturer från Cassis hamn. Det är också en populär plats för dykning. Många entusiaster kommer hit och förundras över vad djupet har att erbjuda i form av både naturliga underverk och arkeologiska fynd. Marseille har god anslutning till ett antal vägar, vilket gör den idealisk för bilresor till andra områden i närheten. Montpellier är bara ungefär en och en halv timme bort och är en bra anledning till att hyra en bil. Den är belägen i södra Frankrike och är mest känd för sitt historiska centrum. Det är ännu närmare till Toulon som ligger bara drygt sex mil bort. Den är också känd för sitt gamla stadsområde och har många vackra fontäner.

Marseille - kultur, stränder och havsutsikt


De kulturella upplevelserna tar aldrig slut i Marseille och det är väl värt att hyra en bil från Budget så att du inte missar något. Till exempel så tar en bilresa söder om den gamla hamnen dig till basilikan Notre-Dame-de-la-Garde. Den är byggd på 1800-talet och är en massiv romersk-bysantisk basilika. Den byggdes uppe på kullen så här kan du också få en vidsträckt utsikt över staden. Att billigt hyra en bil är ett utmärkt sätt att utforska de olika stränderna i området, inklusive de som finns på les Goudes, Pointe Rouge och Callelongue. Du kanske även vill besöka kommunen Allauch. Beläget i utkanten av staden kan du njuta av fantastisk utsikt över Medelhavet, och Notre Dame du Chateau har gamla offergåvor från 1700-talet.

Välkommen till Marseille!

 

Hyra bil Marseille flygplats

Stationsinformation

Aeroport Marseille Provence
Marignane Cedex
13728

Tel: 0820611639

Öppettider

söndag:
08:00 - 23:59
måndag:
07:00 - 23:59
tisdag:
07:00 - 23:59
onsdag:
07:00 - 23:59
torsdag:
07:00 - 23:59
fredag:
07:00 - 23:59
lördag:
07:00 - 23:59

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: