Hyrbil Frankrike

Paris

Hos Budget Biluthyrning hittar du alltid de bästa erbjudandena på billiga hyrbilar i Frankrike. Med Budget är det enkelt att hyra bil i Frankrike. Budget har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Paris Charles De Gaulle. Du hittar oss självklart även i städer som Nice och Marseille samt i mindre städer och orter runt om i landet.

Hyra bil Frankrike

Är du på väg till Frankrike och uppskattar den frihet som en hyrbil ger? Då har du kommit rätt. Med en yrkeserfarenhet sedan 1958 är Budget ett av de äldsta och mest erfarna biluthyrningsföretagen i världen. Vi har alltid låga priser, god service och bra bilar i alla storlekar. Med Budget får du de bästa möjliga körupplevelserna varje gång.

Boka din hyrbil i Frankrike hemifrån


Det är snabbt och enkelt att boka din Budget hyrbil i Frankrike. Våra fordon är indelade i flera grupper för överblickens skull, vilket gör det enkelt kan välja den storlek du önskar. Du kan boka din bil hemifrån, när som helst på dygnet. Ange bara avhämtningsplats, hyrestid och biltyp, så vi ser till att din hyrbil är klar när du kommer till Finland.

Hyrbilsstationer Frankrike
 

Marseille flygplats Nice

 

Läs mer om Frankrike

Hyr bil i Frankrike

Res från Rouen och Normandie i norr till Avignon och Baskien i söder. Besök franska rivieran Côte d'Azur och gör Nice på egen hand. Med Budget biluthyrning i Frankrike har du obegränsad frihet att stanna och fortsätta att köra beroende på vad du väljer att göra.

Ta den långa vägen ut på landet och hitta dina egna favoritstäder, kör till kusten eller upplev Pyrenéerna från ett nära perspektiv. Kör till quichens hemstad Lorraine och smaka på den kända pajen. Ta med din partner på en romantisk resa till vackra Paris. Bjud hela familjen på en resa i en egen bil eller ta med de yngsta till det magnifika Disneyland Paris. Du kan vandra med vänner eller kolleger i Pyrenéerna och åka skidor i Alperna. Eller prova vin i Bordeaux eller Champagne i norra Frankrike.

Vill du få mer information om våra attraktiva erbjudanden i Frankrike? Kontakta Budget så hjälper vår kunniga och trevliga personal dig. Vi är stolta över att ge alla kunder den bästa körupplevelsen varje gång.

Välkommen till Frankrike

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: