Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Hyra bil Karlstad

Karlstad

I Karlstad kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i centrala Karlstad och på flygplatsen Karlstad Airport. Det finns mycket att se i Karlstad, och med en hyrbil från Budget kan du enkelt ta dig runt i staden och orterna i närheten.

Hyr bil med Budget och upptäck Karlstad


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Karlstad. Kör till konsthallen Sandgrund som är hem för kostnären Lars Lerins målningar. Eller åk till Naturum som  Mariebergsskogen, ett centrum där du veta mer om de djur, växter, geologi och kulturhistoria som format platsen innan du ger dig ut för att själv upptäcka naturen. Prova kaffe hos Karlstads stora stolthet, kafferosteriet Löfbergs Lila som ligger i Karlstads inre hamn. Kör din hyrbil till Löfbergs Arena och se ishockeylaget Färjestads BK spela en match. Eller varför inte besöka Selma Lagerlöfs hem Mårbacka vid Frykens strand?

Karlstad - vatten, sol och universitet


Karlstad är en tätort i hjärtat av Värmland. Staden grundades år 1584 av Karl IX och vid grundandet fanns bara 45 hushåll. Efter många bränder har Karlstad byggts upp med dess karaktäristiska breda gator i ett rutnätmönster och dess mycket stora torg. Här finns Karlstad Congress Culture Centre (Karlstad CCC) som är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar. Staden är kanske mest känd för ”Sola i Karlstad”. Uttrycket kommer från servitrisen och krogägaren Eva Lisa Holtz som på 1700-talet blev känd för sitt glada och soliga humör. Idag har Karlstad ett universitet och flera stora företag som Löfbergs Lila AB, Metso Fiber och Outokumpu Stainless. Kända personer från Karlstad är handbollsspelaren Per Carlén, poeten Gustaf Fröding och sångerskan Zarah Leander.

Välkommen till Karlstad!

 

Hyra bil Karlstad

Stationsinformation

Hamngatan 24
Karlstad
65225

Tel: +46 54211111

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
08:00 - 17:00
tisdag:
08:00 - 17:00
onsdag:
08:00 - 17:00
torsdag:
08:00 - 17:00
fredag:
08:00 - 17:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen