Hyrbil Degerfors

Degerfors

I Degerfors kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i centrala Degerfors. Med en hyrbil från Budget kan du uppleva allt som Degerfors har att erbjuda i din egen takt.

Hyr bil med Budget och upptäck Degerfors


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Degerfors. Degerfors ligger i östra Värmland och har vacker natur och fantastiska fiskesjöar. Kör din hyrbil till de vackra Sveafallen. Där kan du vandra och uppleva spår i terrängen från inlandsisens kraft. Åk till Håkanbol och besök A. Emil Löfbergs Handelsmuseum och se hur en lanthandel såg ut för mer än hundra år sedan.

Degerfors - järn, natur och fotboll


Degerfors är ett gammalt brukssamhälle och redan på 1600-talet finns dokumentation om järntillverkning i Degerfors Järnverk. I skogarna kring Degerfors finns väldigt många jättegrytor, urholkade fördjupningar i berg som ofta skapades under istiderna. Det lokala fotbollslaget, Degerfors IF, har fostrat många profiler genom tiderna som till exempel Sven-Göran Eriksson, Tord Grip, Ralf Edström, Olof Mellberg och Ola Toivonen. Idag är den största arbetsgivaren Outokumpu Stainless AB som tillverkar rostfritt stål till kunder över hela världen.

Välkommen till Degerfors!

 

Hyra bil Degerfors

Stationsinformation

Karlskogavägen 56
Degerfors
69335

Tel: +46 586 40083

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 17:00
tisdag:
07:00 - 17:00
onsdag:
07:00 - 17:00
torsdag:
07:00 - 17:00
fredag:
07:00 - 17:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen