Hyrbil Hässleholm

Hässleholm

I Hässleholm kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i Resecentrum i centrala Hässleholm. Med en hyrbil från Budget kan du uppleva allt som Hässleholm har att erbjuda i din egen takt.

Hyr bil med Budget och upptäck Hässleholm


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Hässleholm. Kör din hyrbil till Hovdala slott och följ i snapphanarnas fotspår då de stred i snapphanekriget mot danskarna på 1600-talet. Eller åk till Trädhuset, en annorlunda plats för konferenser mitt bland trädkronorna eller barnens favorit Alpacka & Älg Ekofarm. Nära Hässleholm finns även rika fornminnen som Stångabjär, Bröt-Anunds grav, Häglinge gravfält och Hälleberga Backes fornborg. Se platsen där Astrid Lindgrens film Ronja Rövardotter spelades in, Tykarpsgrottan, en kalkstensgruva med en 10 000 kvadratmeter stor labyrint.

Hässleholm - järnväg, militär och industri


Hässleholm ligger i den historiska Göingebygden i Skåne. Hässleholm växte fram som järnvägsknut längs med södra stambanan under 1860- och 1870-talen. Kung Gustaf V gav samhället stadsrättigheter 1914. De numera nedlagda regementena, T4 och P2, har gett Hässleholm prägel av garnisonsstad. Staden har länge varit en knutpunkt för resenärer, både tack vare placeringen som knutpunkt för järnvägen och det väl utbyggda vägnätet. Näringslivet i Hässleholm präglas ännu av de traditionella trä- och metallindustrierna. Större företag i Hässleholm idag är bland annat Bombardier, Bergendahlsgruppen, Finja Betong AB, Ballingslöv och Emmaljunga Barnvagnsfabrik. Kända personer från Hässleholm är ärkebiskopen K.G. Hammar, artisten Robin Stjernberg och innebandyspelaren Sofie Engel.

Välkommen till Hässleholm!

 

Hyra bil Hässleholm

Stationsinformation

Hässleholms Resecentrum
Hässleholm
28148

Tel: +46 044-103020

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
08:00 - 17:00
tisdag:
08:00 - 17:00
onsdag:
08:00 - 17:00
torsdag:
08:00 - 17:00
fredag:
08:00 - 17:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: