Hyra bil Helsingborg

Helsingborg

I Helsinborg kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i centrala Helsingborg. Om du kommer via flyg så hittar du oss även på den närmaste flygplatsen, Ängelholm Helsingborg Airport, som ligger 30 kilometer från Helsingborg. Med en hyrbil från Budget kan du uppleva allt som Helsingborg har att erbjuda i din egen takt.

Hyr bil med Budget och upptäck Helsingborg


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Helsingborg. Kör din hyrbil till några av Sveriges finaste sandstränder där den närmaste, badplatsen Tropical Beach endast ligger ungefär tio minuter från centrum. Prova kallbadhusen Pålsjöbaden och Norra Kallbadhuset. Utforska Dunkers Kulturhus breda utbud, de magnifika rhododendronodlingarna på Sofiero slott och den doftande rosenträdgården på Fredriksdals museer och trädgårdar. Eller åk till Råå museum för fiske och sjöfart eller tornet Kärnan som är Helsingborgs symbol och varumärke.

Helsingborg - Sundets pärla, hamn och färjetrafik


Helsingborg brukar kallas Sundets pärla och ligger på Sveriges sydvästra kust i Skåne. Helsingborgs historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Under århundradena har staden varit plats för många politiska konflikter och strider. Efter många krig mellan Sverige och Danmark återhämtade sig Helsingborg på 1700- och 1800-talen och blev snabbt en viktig hamn- och industristad. Helsingborgs hamn är idag Sveriges näst största containerhamn och har en omfattande färjetrafik. Helsingborg är även en öppning till Europa och har flera färjeförbindelser till Danmark och Tyskland. Två rederier trafikerar sträckan Helsingborg – Helsingør med avgångar varje dag.  Varumärken från Helsingborg är Ramlösa, Zoégas, Tretorn och Nicorette. Kända personer från Helsingborg är kocken Tina Nordström, fotbollsspelaren Henrik Larsson och artisten Erik Saade.

Välkommen till Helsingborg!

 

Hyra bil Helsingborg

Stationsinformation

Bergavagen 23 (Toyota Center)
Helsingborg
254 66

Tel: +4642125040

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 17:00
tisdag:
07:00 - 17:00
onsdag:
07:00 - 17:00
torsdag:
07:00 - 17:00
fredag:
07:00 - 17:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: