Uthyrning av el- och hybridbilar från Budget

An EV car stops at a charging station

Funderar du på att köpa en elbil, hybrid eller laddhybrid? Vill du prova en innan du köper? Eller vill du bara ha tillgång till ett mer hållbart alternativ när du hyr en bil? Nu kan du köra grönare med Budgets urval av miljövänliga bilar.

Upptäck hur bekväma våra tillförlitliga, otroligt tysta miljöbilar är och upplev deras styrka och prestanda. Kör en elbil från Budget så kan du spendera mindre pengar på bränsle och utforska nya sätt att resa med minskade förorenande utsläpp.

Vår vagnpark med de senaste modellerna omfattar ett urval av hybridbilar, elbilar och laddhybrider. Du kan se alla alternativ när du har valt en uthyrningsstation på bokningspanelen.

A woman charges her electric car

Varför hyra en elbil från Budget?

Hos Budget ger vi våra kunder ett stort urval av hyrbilar bilar att välja mellan, inklusive hybrider, elbilar och bränslesnåla bilar på många av våra uthyrningsstationer. Vår vagnpark består främst av bilar från nuvarande och föregående årsmodell, – vilket säkerställer högsta möjliga standarder för utsläppskontroll.

Biluthyrningskunder över hela världen blir alltmer medvetna om deras miljöpåverkan. Vår målsättning är att visa vägen genom att erbjuda hållbara transportlösningar och delta i det globala arbetet för att minska transportrelaterade utsläpp.

Se din närmaste laddstation för elbilar via Shell Recharge Network

Shell Recharge Network förenklar planeringen av din resa med en eldriven hyrbil genom att hjälpa dig att hitta offentliga laddstationer i närheten under din bilresa.

Nätverket ger dig tillgång till fler än 500 000 offentliga laddplatser över hela Europa och i andra länder. Kartan visar tillgänglighet i nära realtid för varje laddningsplats, tillsammans med priset, laddaren och tillgängliga anslutningstyper och hastigheter.*

*Full laddning tar cirka 3–4 timmar med 7 kW- eller 22 kW-laddare. Dessa är vanligtvis tillgängliga vid stormarknader och fritidsanläggningar. 50 kW-likströmsladdare kan normalt ladda från 0 % till 80 % på cirka 30 minuter och ultrasnabba 150 kW-laddare som är tillgängliga på Shell-bensinstationer kan leverera laddning upp till tre gånger snabbare. Laddningstider är beroende av bilmärke och -modell.Varför vi älskar eldrift

Elbilar erbjuder många olika fördelar att utforska. Dessa är bara några av anledningarna till att byta till en elbil:

 • Renare miljö
 • Minskade driftskostnader
 • Lägre eltariffer
 • Ekonomiskt stöd från staten
 • Kostnadsfri parkering/ingen trängselavgift på många platser
 • Tystare vägar
 • Fantastisk bilkörningsupplevelse
An EV drives on a country road

För- och nackdelar med elbilar

Vill du veta mer om hur det fungerar att köra och äga en el- eller hybridbil? Funderar du på att byta till eldrift, men är du inte säker på vilken typ av elbil du ska välja?

Vi kan hjälpa dig med vår praktiska guide till de vanligaste frågorna för förare som vill byta ut bensin- och dieselbilar mot de mest miljövänliga alternativ som är tillgängliga idag.

Boka en bil eller lastbil

 1. Hämtas

  Sverige

 2. Återlämnas

 3. Sök

  • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: