Hyrbil Kanada

Kanada

Upptäck Kanada med en billig hyrbil från Budget Biluthyrning. Kanada är ett vackert land fullt av naturlig skönhet och med ett fantastiskt djurliv. Det är den perfekta destinationen för att hyra en bil från Budget och uppleva vidderna

Hyra bil Kanada

Åk runt Kanada på egen hand och upptäcka alla de unika och vackra sevärdheter landet har att erbjuda. Budget Biluthyrning gör det lätt för dig att ta dig runt detta stora och spännande land. Med hyrbil får du den frihet som behövs för att få ut det mesta av din vistelse. Ta hyrbilen och åk runt på de små vägarna långt från städerna. Vi erbjuder enkelvägshyra i Kanada och USA. Det innebär att du kan förlänga din resa och du slipper avsluta din semester med att lämna tillbaka bilen där du startade.

Boka hyrbil i Kanada hemifrån


Budget Biluthyrning gör det enkelt för dig att boka hyrbilar i Kanada. Gör hela beställningen hemifrån och skriv enkelt ut kvittot innan du reser, så är du färdig att hämta din bil på vårt uthyrningskontor. Ange bara några få uppgifter och sedan är bokningen klar. Allt som behövs är att du väljer hyresperiod, avhämtningsställe och typ av bil.

Information om bilkörning i Kanada


Det finns flera saker som du behöver vara medveten om när du kör bil i Kanada. Först och främst så skiljer sig körreglerna mellan olika provinser. Det är viktigt att ta reda på vilka skillnaderna är om din resa omfattar resor genom fler än ett län. En annan viktig sak som turister måste komma ihåg under bilresor i Kanada är att älgar ibland går på vägarna. Det finns alltid en chans att du kommer att träffa en älg, särskilt på landsbygden samt i berg och skogar. I Kanada så får fotgängare och cyklister använda vägens vägren, även på de stora motorvägarna. Det kanadensiska klimatet kan vara en utmaning om du kör på vintern och särskilt genom bergsområden. Därför behöver du se till att du och din bil är förberedda för låga temperaturer, snö och hala vägar. I vissa regioner kan vissa vägar vara tillfälligt stängda på grund av väderförhållandena.

Läs mer om Kanada

Hyr bil i Kanada

Kanada har ett rikt arv från ursprungsbefolkning och kolonialt välde som fascinerar besökare. Från polcirkeln till den amerikanska gränsen, det finns mycket att se och göra i Kanada, definitivt mer än att bara upptäcka bergen.

Vill du se de viktigaste turistattraktionerna på östkusten under en resa? Här är platser som borde ingå i din rutt. Quebec City, Quebecprovinsens romantiska huvudstad. Nationalparken Jacques-Cartier med sina bergssporter. Montreal, en av de vackraste städerna i Kanada och Toronto, den kommersiella huvudstaden och Kanadas mest dynamiska stad.  Ottawa som är Kanadas charmiga huvudstad, och sist men inte minst, Niagarafallen som är ett måste när du reser längs östkusten. Förläng din resa och åk söderut till USA där du  kan se de vackra skogarna i Pennsylvania och natursköna bergen i staten New York. En vacker resa i Western Canada är att åka från Calgary till Vancouver. De västra delarna av Kanada anses ha bland de bästa vintersportdestinationer som finns i Nordamerika. Det finns många sätt att göra resan, och en av de mest natursköna kan ta Trans-Canada Highway genom dessa resmål: Banff National Park, Glacier National Park, Kamloops Cache Creek och sedan längs med Duffey Lake Road genom Lillooet Pemberton. Fortsätt genom att ta Sea-to Sky Highway till Whistler och avsluta i Vancouver.

Har du frågor om hyrbilserbjudanden, befintlig bokning eller helt enkelt vill få hjälp med att boka hyrbil i Kanada? Kontakta vårt bokningskontor så hjälper våra professionella medarbetare dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få den bästa resan med oss.

Välkommen till Kanada!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: