Hyrbil Frankfurt flygplats

Flygplats

Budget Biluthyrning finns på Frankfurt Airport. En billig hyrbil är det perfekta sättet att se Frankfurts olika attraktionerna eftersom du enkelt kan resa från en plats till en annan. Med en hyrbil från Budget får du frihet att se vad du vill, när du vill. Frankfurt upplevs bäst när du kan ta dig tillräckligt med tid för att verkligen njuta av platserna.

Hyr bil med Budget och upptäck Frankfurt och Tyskland


Det finns flera ställen i närheten som är intressanta att besöka. Taunusbergen ligger i närheten och anses ha bra vandringsställen. Andra närliggande strövområden inkluderar Odenwald och en slocknad vulkan som kallas Vogelsberg.

Två intressanta städer ligger inom en 45-minuters bilresa från Frankfurt. Dessa inkluderar Mainz, en historisk stad vid Rhen, och Wiesbaden, en stad känd för sina spa. Köln är ett annat bra ställe att besöka och som ligger ungefär en timme bort. En av de främsta attraktionerna i denna pittoreska stad är dess katedral.

Frankfurt - historia, museum och parker


Frankfurt ligger vid floden Main och är den största staden i delstaten Hessen. Denna stad är ett av Europas viktigaste finanscentrum och har landets största flygplats. Frankfurt har en bra blandning av historiska sevärdheter och moderna byggnader, samt museer och vackra parker. Det finns också många ställen att äta och en ganska bra nattliv. På grund av de varierande attraktionerna så kommer besökare i alla åldrar och från alla bakgrunder att hitta något intressant.

Det finns många attraktioner som tilltalar historieälskaren, inklusive gamla Romerberg centrum, Hauptwache och Paulskirche. Dessa är vackert bevarade och är intressanta kontraster till de moderna byggnaderna i stadens centrum. Några av de bästa museerna inkluderar Museum Giersch, Museum für Kommunikation och Jüdische Museum. Dessa museer levandegör områdets fascinerande historia.

Om du gillar friluftsliv och vill se naturattraktioner så finns flera fina parker som Palmengarten, Grüneburgpark och djurparken. Parkerna har en mängd olika botaniska arter att titta på, och djurparken har tillräckligt med djur för att tilltala alla åldrar. Du kanske även vill utforska områdena längs floden Main, och med bil är det väldigt enkelt.

 

Hyra bil Frankfurt flygplats

Stationsinformation

Frankfurt Airport Terminal 1 And 2
Frankfurt
60549

Tel: +49 69710445596

Öppettider

söndag:
06:00 - 23:00
måndag:
06:00 - 23:00
tisdag:
06:00 - 23:00
onsdag:
06:00 - 23:00
torsdag:
06:00 - 23:00
fredag:
06:00 - 23:00
lördag:
06:00 - 23:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: