Hyrbil Tjeckien

Tjeckien

Upplev Tjeckien i en hyrbil från Budget. Med Budget Biluthyrning är det både billigt och enkelt att hyra bil i Tjeckien. Budget har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Václav Havel i Prag. Du hittar oss även inne i Prag.
 

Hyra bil Tjeckien

Boka din hyrbil i Tjeckien med Budget och upptäck ett land med god atmosfär, vacker natur och fascinerande kultur, helt i din egen takt. Tjeckien är en populär destination för turister i alla åldrar. Med en hyrbil från Budget tar du dig enkelt, tryggt och bekvämt runt detta spännande land. Boka resor och utflyktsmål när du själv känner för det, i en hyrbil har du full frihet och är inte bunden till några tidtabeller.

Boka din hyrbil i Tjeckien hemifrån


Boka din hyrbil i Tjeckien från Budget och njut av den frihet som det innebär att färdas i en egen bil. Du kan boka din hyrbil enkelt snabbt direkt från denna webbplats.

Läs mer om Tjeckien

Hyr bil i Tjeckien

Tjeckien bjuder på en mängd sevärdheter som vacker natur, kulturella sevärdheter och läckra kulinariska rätter. Med en hyrbil tar du dig enkelt från söder till norr och får möjlighet att uppleva det vackra landet i din egen takt. Kör till västra Tjeckien och upplev mysiga Carlsbad, kurorten där du kan bada i de varma, salta mineralkällorna. Besök den fascinerande medeltida staden Loket Plzen och smaka på lokala ölsorter, eller vandra i nationalparken Šumava.

 

Vi rekommenderar att du tillbringar minst en dag i Tjeckiens vackra huvudstad Prag. Staden är känd som en av de mest romantiska städerna i Europa, och den unika atmosfären lockar varje år turister från hela världen. Vandra över Karlsbron och beskåda målare som avbildar den vackra utsikten på sina dukar. Besök några av de hundratals fina restaurangerna i staden. Ta dig vidare i din hyrbil till de många intressanta museer, kyrkor och historiska minnesmärken som finns här. Med en hyrbil från Budget Biluthyrning i Tjeckien tar du dig enkelt till och från Prag, så du får möjlighet att uppleva både stadslivet och resten av landet i en och samma resa.

Vill du få mer information om våra attraktiva erbjudanden i Tjeckien? Kontakta Budget så hjälper vår kunniga och trevliga personal dig. Vi är stolta över att ge alla kunder den bästa körupplevelsen varje gång. Hör av dig så berättar vi mer.

Välkommen till Tjeckien!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: