Hyra bil Alicante Flygplats

Flygplats

Flygplatsen Alicante-Elche Airport är Spaniens sjätte största flygplats och Budget uthyrningskontor ligger i nära anslutning till flygplatsen. Med en hyrbil från Budget tar du dig till stadens centrum på cirka 15 minuter. Flygplatsen är en bra utgångspunkt för många som reser längs Spaniens kust. Med billig hyrbil så kan du resa till platser som Benidorm, Denia eller Calpe. Du kan smidigt och enkelt hyra bil billigt från Budget direkt när du landat för att ta dig till andra städer längs med Costa Blanca, som exempelvis Benidorm, Torrevieja, Murcia, Denia, Calpe, Moraira, Benissa, Teulada och många fler. Det finns inga hotell i direkt anslutning till flygplatsen, men i en hyrbil tar du dig till ett av de närmaste hotellen på några minuter. På flygplatsen är skyltarna endast märkta på spanska och valencianska. För att ta dig in till flygplatsen bör du komma ihåg att följa skyltarna märkta med ”Llegadas” för att komma till ankomstterminalen och ”Salidas” för att komma till avgångsterminalen.

Hyr bil med Budget och upptäck Alicante och Spanien


Oavsett om du bor i närheten av Alicantes flygplats eller besöker landsbygden i Costa Blanca, så finns det mycket att göra. Med Budgets hyrbilar så kan du utforska alla underverk som området har att erbjuda, från sandstränder till gammal arkitektur i katedraler och slott. När du hyr bil så kan du se vad du vill, när du vill.

Denia ligger längre bort från Alicante med ungefär 85 kilometer, på den nordöstra delen av Alicante på Costa Blanca. Denia är definitivt känd som en vacker semesterstad, och även om den är rätt så liten så är det en inkörsport till Ibiza. Om du vill så kan du ta en färja med hyrbilen till Ibiza över dagen. När du hyr en bil från oss så kan du åka runt Denia till platser som Castillo. Detta slott byggdes under 1000- och 1100-talen och har havsutsikt. Här finns Paulau del Governador och ett museum för turister som vill njuta av historia och kultur. Denia är också känd för shoppingen på Calle de Marques de Campo. Här kan du hitta ett hotell för en natt eller två, och även barer eller restauranger efter en lång dags shopping.

Benidorm ligger 45 kilometer från Alicante, söder om Altea och är en av Costa Blancas huvudattraktioner. Benidorm är mest känd för sina skyskrapor, men har även fantastiska stränder och ett energiskt nattliv. Det är en plats för unga gifta par eller studenter på semester. I Benidorm finns både berg och vatten att njuta av, du har 1558 meter höga toppar bakom dig när du står på stranden och tittar ut över det magnifika havet. Beroende på årstiden så kan nordanvinden vara lite sval, men på sommaren har Benidorm en partyatmosfär med 1000 restauranger och mer än 30 diskotek. Det finns många hotell här, även om du bara vill stanna en natt innan du tar bilen tillbaka till Alicante.


Välkommen till Alicante!

 

Hyra bil Alicante flygplats

Stationsinformation

Aeropuerto De Alicante
Alicante
03071

Tel: 902 109 808

Öppettider

söndag:
08:00 - 23:45
måndag:
08:00 - 23:45
tisdag:
08:00 - 23:45
onsdag:
08:00 - 23:45
torsdag:
08:00 - 23:45
fredag:
08:00 - 23:45
lördag:
08:00 - 23:45

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: