Hyrbil Faro flygplats

Flygplats

Budget Biluthyrning finns på flygplatsen Faro Algarve Airport. En hyrbil är ett bra sätt att se till att du inte missar något i Faro. Som turist vill du alltid vara säker på att du kan se och göra allt som du har planerat.
Hyrbil är ett idealiskt alternativ om ditt resesällskap omfattar flera personer eller om du har barn som reser med dig. Bilarna som vi har ger dig tillräckligt med utrymme för att ta med så många personer och så mycket bagage som du behöver. Att resa med bil är alltid praktiskt, särskilt när temperaturen kan stiga ganska plötsligt. Och om det regnar så behöver du inte oroa dig för att snabbt behöva hitta tak över huvudet.

Hyr bil med Budget och upptäck Faro och Portugal


Eftersom Budget Biluthyrning erbjuder ett brett utbud av bilar så kan du enkelt välja en billig hyrbil som passar dina semesterbehov i Faro och Portugal. Du kan hitta ett fordon i valfri storlek, oavsett om du reser ensam, som ett par, eller med en större grupp. Det finns också några anmärkningsvärda områden nära Faro som är värda att besöka. Dessa inkluderar Serra de Monchique och Lagos. Kör din hyrbil till Rio Formosa, ett naturreservat med vacker natur. En del av detta reservat är en ö där besökare kan stanna för att se sevärdheter och ta bilder. Du hittar även flera avlägsna strandområden inom en halvtimme eller mindre från stadens centrum. Dessa områden har vackra kustlandskap och rent, inbjudande vatten. Du kan se gott om fisk i vattnet och kan även hitta intressanta stenar och snäckor längs stranden.

Faro - turism, historia och stränder


Faro ligger i Portugals kustregion Algarve. Det har blivit ett populärt semestermål för brittiska invånare och har ett rykte om att vara ett partyställe under sommarmånaderna. Området är också en bra startpunkt för dem som vill utforska Algarve ytterligare. Om du gillar historisk arkitektur så kommer du inte att bli besviken. Besök den gamla staden Centro Historico med sina imponerande moriska influenser. Här hittar du också Faro Jewish Heritage Centre, den enda judiska kyrkogården i området från innan inkvisitionen. Om du vill besöka Faro för dess strandområden så kommer du att gilla Praia de Faro. Det är en bra strand där det sällan är trångt. Denna strand har bra solområden och vattenförhållanden som alltid är perfekta för simning. När du hyr en bil så kan du väldigt enkelt åka till stranden.

Välkommen till Faro!

 

Hyra bil Faro flygplats

Stationsinformation

Faro International Airport
Faro
8000 124

Tel: 351 289 810 120

Öppettider

söndag:
07:00 - 22:00
måndag:
07:00 - 22:00
tisdag:
07:00 - 22:00
onsdag:
07:00 - 22:00
torsdag:
07:00 - 22:00
fredag:
07:00 - 22:00
lördag:
07:00 - 22:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: