Hyrbil Polen

Poland

Letar du efter prisvärd hyrbil i Polen? Med Budget Biluthyrning är det både billigt och enkelt att hyra bil i Polen. Budget har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Lotniska Chopina (Chopins flygplats) i Okęcie, Warsawa. Du hittar oss självklart även i städer som Gdansk och Katowice samt i mindre städer och orter runt om i landet.

Hyra bil Polen

En bilsemester med Budget Biluthyrning i Polen innebär att du har en perfekt resesättet där du kan bestämma din egen resplan och eventuellt utforska de mindre besökta vägarna. Men fråga efter Budgets satellitnavigering i bilen så slipper du åka vilse. Vem har sagt att du måste avsluta där du börjat? På många av Budget uthyrningskontor i Polen så kan du hyra en bil från ett ställe och lämna den på ett annat. Ta reda på mer om envägshyrbil.

Boka hyrbil i Polen hemifrån

Boka din hyrbil hemifrån, så ser vi till att den står redo vid din ankomst. Det är både enkelt, snabbt och säkert att boka hyrbil med Budget pI Polen. När du bokat din hyrbil så får du en bekräftelse som du kan skriva ut och ta med till uthyrningsstationen.

Läs mer om Polen

Hyr bil i Polen

Om du funderar på att undersöka Europas olika kulturer och terränger så är Polen en idealisk bas. Polen är beläget i  centrala Europa och erbjuder dig en stark kulturell känsla, häpnadsväckande landskap och god vodka och öl. Besök städerna Warsawa, Krakow eller Gdansk. Använd din hyrbil för att åka in i Polens preussiska område och besöka några underbara attraktioner. Malbork Castle är en medeltida fästning som byggdes 1274 av Tyska orden. En gång var det den största gotiska byggnaden i Europa och dess imponerande silhuett står fortfarande vid floden Nogats bankar idag. Det är ett populärt turistmål vid alla tider på året och borde vara högst uppe på listan över sevärdheter att besöka.

Kontakta Budget så vi hittar vi tillsammans rätt hyrbil för din resa i Polen. Våra duktiga och serviceinriktade medarbetare kan svara på alla dina frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få en trevlig och minnesvärd vistelse i Polen.

Välkommen till Polen!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: