Hyrbil Norge

Norge

Ska du åka till Norge och vill hyra bil? Med Budget Biluthyrning är det både billigt och enkelt att hyra bil i Norge.
 

Hyra bil Norge

Norge är ett populärt land att besöka, de stora vidderna och många natursköna områden gör landet idealiskt för resor med hyrbil. Budget Biluthyrning i Norge har ett stort utbud av hyrbilar i olika storlekar. Oavsett om du behöver en hyrbil för en dag eller vecka, om du behöver en stor och bekväm bil för längre resor, eller en liten och smidig stadsbil så har vi hyrbilen för dig.

Boka hyrbil i Norge hemifrån


Budget gör det enkelt för dig att boka hyrbilar i Norge. Gör hela beställningen hemifrån och skriv enkelt ut kvittot innan du reser, så är du färdig att hämta din bil på vårt uthyrningskontor. Ange bara några få uppgifter och sedan är bokningen klar. Allt som behövs är att du väljer hyresperiod, avhämtningsställe och typ av bil.

Hyrbilsstationer Norge
 

Oslo

Läs mer om Norge

Hyr bil i Norge

Med en hyrbil i Norge kan du enkelt ge dig ut på äventyr, här hittar du något för alla. Är du naturintresserad kan du köra hyrbilen uppåt landet och titta på fjordarna. Ett tips är Geirangerfjorden som erbjuder häftig natur med höga fjälltoppar, vattenfall och härlig grönska. Vill du hellre besöka en storstad kan vi rekommendera huvudstaden Oslo. Här kan du äta gott, shoppa och bara ha det bra. Åk till Kon-Tiki-museet, Nobels fredscenter eller den toppmoderna hoppbacken Holmenkollen

Vill du få mer information om våra attraktiva erbjudanden i Norge? Kontakta Budget så hjälper vår kunniga och trevliga personal dig. Vi är stolta över att ge alla kunder den bästa körupplevelsen varje gång. Hör av dig så berättar vi mer.

Välkommen till Norge!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: