Hyrbil Rom

Italien Rom

Rom rankas ofta som en av världens bästa turiststäder, det är inte många städer som erbjuder ett så stort utbud av sevärdheter vilka inte får missas. Här finns allt från otroliga museer och konstgalleri till förstklassiga restauranger, ett bra nattliv samt Roms historiska centrum, vilket är med i Unescos världsarvslista. Genom att hyra bil i Rom kan du även utforska Italien utanför stadens gränser, där du bland annat kan ta dig till till Neapel och den begravda staden Pompeji nedanför vulkanen Vesuvius. För kortare utflykter finns det resmål som Frascati eller Tivoli Romana med sina historiska inslag.

När du är i Rom är det ett måste att utforska några av stadens historiska Romerska monument, ta en tur till Colosseum, Forum Romanum, Pantheon och Palitinen för att få en inblick av det anrika Romarriket. Omringat av Rom ligger katolicismens och Påvens hem, Vatikanstaten. I Vatikanstaten finns det en uppsjö av museer och konstgalleri, med klassiska skulpturer och mästerverk från renässansen. Missa inte att besöka Sixtinska kapellet i Apostoliska palatset för att beskåda Michelangelos berömda takmålning.

Precis som de flesta italienska städer är Rom ett fantastiskt resmål för mat, här kan du äta autentisk italiensk pizza eller pasta och sedan avsluta måltiden med en typisk espresso. Shoppingmöjligheter finns det också gott om, runt spanska trappan hittar du märkeskläder från de stora designhusen och vid Piazza Navona finns det många småbutiker där du kan hitta allt möjligt som kan falla dig i smaken

 

Hyra bil Rom

Stationsinformation

Roma Ciampino Airport
Roma
00040

Tel: +39 06 79340195

Öppettider

söndag:
08:00 - 16:00
måndag:
08:00 - 16:00
tisdag:
08:00 - 16:00
onsdag:
08:00 - 16:00
torsdag:
08:00 - 16:00
fredag:
08:00 - 16:00
lördag:
08:00 - 16:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: