Hyrbil Pisa flygplats

Flygplats

Börja din semester på rätt sätt med Budget Biluthyrning på Pisa flygplats i Italien. Hyr bil från vårt kontor på från Galileo Galilei internationella flygplats, på italienska kallad L'Aeroporto internazionale Galileo Galilei.

Hyr bil med Budget och upptäck Pisa och Italien


Att ta sig runt Pisa är mycket enkelt. Flygplatsen ligger bara två kilometer söder om Pisas centrum och ligger nära andra populära toskanska städer som Florens, Arezzo och Siena. Budget Biluthyrning låter dig hyra envägsbil från Pisa flygplats till Florens, Venedig, Rom, Neapel och andra Budget uthyrningskontor i Italien eller längre bort i södra Italien.

Pisa - lutande torn, torg och botanisk trädgård


Att hyra bil från Budget Biluthyrning är det perfekta sättet att upptäcka Pisa och Italien på. Även om fokus främst brukar vara på det lutande tornet i Pisa, Torre pendente, så har Pisa även ett stort antal historiska landmärken, universitet, broar och kyrkor. Domkyrkotorget Piazzi del Duomo, även känt som Piazza dei Miracoli -  Mirakeltorget, är det största torget i Pisa. Inom dess höga murar finns det lutande tornet i Pisa (Campinile eller klocktornet), Duomo (domkyrkan), Battistero di San Giovanni (dopkapellet) och Camposanto monumentale (kyrkogården). Torget finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Här finns även Scuola Normale Superiore som är det nationella universitetet som rankas som ett av Europas trettio bästa. Piazzi dei Cavalieri (Riddartorget) är den andra stora torget i staden och har fontäner och ryttarstatyn av Cosimo de Medici. Den botaniska trädgården, Orto Botanico di Pisa, ligger bara ett par minuters promenad från det lutande tornet och har guidade turer.

Välkommen till Pisa!

 

Hyra bil Pisa flygplats

Stationsinformation

Pisa Galileo Galilei Airport
Pisa
56121

Tel: +39 050 42028

Öppettider

söndag:
08:00 - 23:00
måndag:
08:00 - 23:00
tisdag:
08:00 - 23:00
onsdag:
08:00 - 23:00
torsdag:
08:00 - 23:00
fredag:
08:00 - 23:00
lördag:
08:00 - 23:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: