Hyrbil Dublin flygplats

Flygplats

Budget Biluthyrning finns i huvudankomsthallarna i båda terminalbyggnaderna på flygplatsen Dublin Airport. Vi erbjuder billiga hyrbilar, så oavsett om det är inom staden eller längre ut så kan du alltid vara säker på att allt finns inom räckhåll.

Hyr bil med Budget och upptäck Dublin och Irland


Upplev Dublin och Irland med en hyrbil från Budget. Här finns South Dublin County där du kan ta en tur till Corkagh Park Fisheries eller Rathfarnham Castle Park. Från konstgallerier som National Gallery of Ireland till museer som National Print Museum så finns det något för alla i Dublin. Besök Dublin Zoo som ligger i Phoenix Park eller tillbringa dagen i en av stadens många parker och trädgårdar som till exempel National Botanical Gardens. Hyr en billig hyrbil från Budget så kommer du inte att ha några problem med att klämma in så mycket som möjligt under din vistelse. Du hittar massor av golfbanor i och runt Dublin och det finns många vandrings- och cykelleder i och runt staden. Om du tröttnar på vandringslederna så kan du alltid ta en rundtur på den berömda Croke Park Stadium.

Dublin - huvudstad, Guiness och stränder


Budget erbjuder låga priser och det finns gott om platser att besöka i och utanför Dublin. Dublin är huvudstad i Irland och är rik på historia med en mängd platser att besöka och attraktioner att se. Ingen resa till Dublin skulle vara komplett utan ett besök på Guinness bryggeri med en rundtur i den berömda stoutens huvudkontor på St James Gate. Kanske Dublins mest överraskande drag är de många stränderna som ligger utspridda längs kusten. Alla är bara några kilometer bort, inklusive stränderna Killiney och Loughshinny. Fingal är ett stort område med en fridfullt landskap och ett antal attraktioner, inklusive Malahide Castle eller Talbots botaniska trädgårdar. För seglingsentusiaster så är ett besök till Dun Laoghaire Rathdown ett måste. Här hittar du ett brett utbud av vattenaktiviteter, inklusive segling eller surfing, plus andra attraktioner såsom Dalkey Castle.

Välkommen till Dublin!
 

 

Hyra bil Dublin flygplats

Stationsinformation

Dublin Airport - Terminal 1 And 2
Dublin
K67 T1H9

Tel: 353-1-8445150

Öppettider

söndag:
05:00 - 00:15
måndag:
05:00 - 00:15
tisdag:
05:00 - 00:15
onsdag:
05:00 - 00:15
torsdag:
05:00 - 00:15
fredag:
05:00 - 00:15
lördag:
05:00 - 00:15

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: