Hyrbil Finland

Helsinki

Ska du till Finland och behöver en billig och bra hyrbil? Budget har de bästa hyrbilarna för din resa genom de tusen sjöarnas land. Med Budget är det både billigt och enkelt att hyra bil i Finland. Vi har ett stort urval av välskötta bilar som du kan hyra till attraktiva priser och villkor. Budget Biluthyrning har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Helsinki-Vantaa Airport. Du hittar oss självklart även i städer som Vasa och Tammerfors samt i mindre städer och orter runt om i landet.

Hyra bil Finland

Välkommen till Finland, ett spännande och vackert land med ett bra vägnät, idealiskt för en bilsemester. Hyr din bil i Finland hos Budget och känn den frihet det innebär att färdas runt i en hyrbil utan förpliktelser, och möjligheten att själv avgöra vart resan går.

Boka din hyrbil i Finland hemifrån


Det är snabbt och enkelt att boka din Budget hyrbil i Finland. Du kan boka bil hemifrån, när som helst på dygnet. Ange bara avhämtningsplats, hyrestid och biltyp, så vi ser till att din hyrbil är klar när du kommer till Finland.

Läs mer om Finland

Hyr bil i Finland

Budget ger dig flexibilitet att uppleva vad de olika regionerna i Finland har att erbjuda. Besök de många intressanta platserna och städerna på nära håll med en bra hyrbil. I vårt östra grannland kan du uppleva norrsken, midnattsol och ta en härligt finskt bastubad. Hälsa på jultomten i Rovaniemi som ligger i finska Lappland. Åk till huvudstaden Helsingfors eller upplev Åbo vid floden Aura. Njut av det vackra landskapet vid Tammerfors eller ta en dagsutflykt till den pittoreska staden i Borgå.

Kontakta Budget så vi hittar vi tillsammans rätt hyrbil för din resa i Finland. Våra duktiga och serviceinriktade medarbetare kan svara på alla dina frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få en trevlig och minnesvärd vistelse i de tusen sjöarnas land.

Välkommen till Finland!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: