Hyrbil Gatwick flygplats

Flygplats

Ska du resa till Englands huvudstad eller de södra delarna av landet? Varför inte besöka vårt uthyrningskontor på flygplatsen Gatwick Airport (South Terminal). Då kan du vara säker på att du kan fortsätta din resa från flygplatsen med minimala förseningar och maximal komfort. Gatwick flygplats är en av Londons, och därmed en av Storbritanniens, inkörsportar. Hit kommer flygplan från hela världen och transporterar miljontals passagerare varje år. Det är den största flygplatsen i Europa för direktflygningar och på andra plats efter Heathrow i Storbritannien i passagerarantal. Med våra hyrbilar så är området kring Gatwick enkelt att upptäcka. Här finns många vackra städer och byar att besöka.
 

Hyr bil med Budget och upptäck Gatwick och London


Till Brighton tar det bara 30-40 minuter med bil från flygplatsen. Staden är full av turistattraktioner och underhållning, oavsett om du ska stanna över helgen eller längre. Fördriv tiden med sevärdheter längs havet, restauranger och sportiga aktiviteter. Några av de mer ikoniska turistattraktionerna skapar minnen för livet. En billig hyrbil från Budget ger besökaren möjlighet att utforska denna badort i sin egen takt.

Reigate är en liten stad i Surrey med historiska rötter, bara 20 minuters bilresa från Gatwick. Den är perfekt för en lugn helgresa med sina moderiktiga butiker, affärer och restauranger. Reigate är en excentrisk liten stad som även var hem åt papegojan Charlie, en fågel som Winston Churchill lärde att förbanna Adolf Hitler.

Sussex landsbygd omger Brighton och är bara en kort bit från Gatwick flygplats, perfekt om du kör en hyrbil och känner för att utforska omgivningarna. Nationalparken South Downs ger besökarna möjlighet att lämna liv och rörelse i städerna bakom sig och komma bort från allt. Flora, fauna och böljande kullar är den perfekta bakgrunden till en romantisk weekend eller en cykeltur för hela familjen.

Hever Castle, barndomshem åt Anne Boleyn som var Henry den åttondes hustru, ligger bara en halvtimme från flygplatsen Gatwick och är öppen för allmänheten. Få en historisk upplevelse genom att gå runt i byggnaden eller utforska de omfattande och vackra trädgårdar. Flera evenemang arrangeras året runt och är väl värda att se.

Lite längre bort från flygplatsen finns Nymans Estate med en fantastiskt utformad trädgård och häpnadsväckande utsikt. Med hjälp av vår biluthyrning ligger dessa platser inom räckhåll för besökare av Gatwick flygplats.
 

Gatwick - parker, museum och London


Oavsett om du är på en romantisk semester eller familjesemester så finns det massor av saker att göra runt Gatwick. Holmbush Farm är drygt nio kilometer från Crawley, staden bredvid flygplatsen. Detta är en underbar aktivitet för familjen, perfekt för yngre barn. Där kan man klappa snälla djur, kolla på getracing och en mängd andra saker.

Närmare flygplatsen finns flera museer, inklusive Amberley Working Museum, som visar det lokala områdets industriella arv. Museet innehåller inomhus- och utomhusutställningar och en smalspårig järnväg och buss som kör runt hela områdets 14,5 hektar. Det finns även flera traditionella hantverk, från målat glas till smide.

Staden Crawley har många platser att besöka och butiker där du kan köpa udda saker. Men om du är på humör för riktig seriös shopping så är London inte långt därifrån. Som Storbritanniens huvudstad och en betydande aktör på världens ekonomi och politik så London staden konst, kultur, underhållning och attraktioner som underhåller dig i veckor.
 

Londons trängselavgifter


Om du planerar att köra din hyrbil från Budget i London, så ska du vara medveten om Londons trängselavgiftszon. Trängselavgiften kan betalas på nätet, via telefon, på utvalda försäljningsställen eller när du hämtar ut din hyrbil. Transport for London tar en dagsavgift för alla fordon som kör i trängselavgiftszonen mellan 7.00 och 18.00 måndag till fredag. Denna avgift ska betalas midnatt på resans dag. Om du väljer att betala midnatt dagen efter det att du körde in i trängselavgiftszonen så är avgiften lite dyrare. När du hyr ett fordon hos Budget så är det ditt ansvar att betala trängselavgiften. Budget kräver igen obetalda avgifter och påföljder från dig.

 

Hyra bil Gatwick flygplats

Stationsinformation

Gatwick Airport
London
RH60NY

Tel: 03445446001

Öppettider

söndag:
08:00 - 21:00
måndag:
07:00 - 22:00
tisdag:
07:00 - 22:00
onsdag:
07:00 - 22:00
torsdag:
07:00 - 22:00
fredag:
07:00 - 22:00
lördag:
07:00 - 15:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: