Hyrbil Edinburgh flygplats

Flygplats

Njut av din tid i Edinburgh med Budget Biluthyrning. Vårt uthyrningskontor på flygplatsen Edinburgh Airport erbjuder kvalitetshyrbilar och vänlig service till ett mycket bra pris. Edinburghs flygplats ligger strax utanför Edinburgh och med en hyrbil så kan äventyret börja så snart du kliver ut ur flygplanet.

Hyr bil med Budget och upptäck Edinburgh och Skottland


Edinburgh flygplats billiga biluthyrning ger besökarna möjlighet att fritt åka runt från den skotska huvudstaden Edinburgh i söder till Inverness, Loch Ness-monstret Nessies hem, i norr samt höglandet och Glasgow i väster.

Havet ger besökare möjlighet att prova vattensporter som kitesurfing. Och vad kan vara bättre än att ha en billig hyrbil att mysa i efter att ha plaskat i den kyliga Nordsjön hela dagen? Från att utforska de antika ruinerna till att följa i spåren av Da Vinci-koden, Skottland erbjuder en enorm mängd sevärdheter och platser att besöka. Därför är billig hyrbil från Budget ett bra sätt att utforska detta mystiska land.

East Lothian är ett område utanför Edinburgh som har pittoreska byar, vackra stränder och en mängd aktiviteter. Detta är ett område som är idealiskt för friluftsentusiaster, med sina cykelleder och vandringsleder som går kors och tvärs genom landskapet. Den skotska Seabird Centre erbjuder en syn att minnas med över 150 000 havssulor som kopplar av på Bass Rock. Härifrån kan du ta en båttur över bukten till Bass Rock, som Sir David Attenborough beskriver som ett av världens underverk för djurliv.

Edinburgh - slott, golf och parker


Edinburgh och dess omgivningar har medeltida och historiska slott som ligger utspridda och som intresserar alla historieälskare. Från Edinburgh Castle till Craigmillar, varje slott har en otroligt rik historia fullt av fascinerande berättelser.

Nära staden ligger en samling spektakulära golfbanor. En kort biltur tar dig till Muirfield som varit värd för British Open över 15 gånger. Transportera dina klubbor i din hyrbils rymliga bagageutrymme och spara besväret av att släpa dem från hotellet till banan.

Linlithgow Palace har fantastisk arkitektur och ligger i en park fylld med fåglar och har en egen loch. Barn i alla åldrar kommer att gilla äventyrsparken Go Ape där höghöjdsbana och klätternät lockar. Hyrbilar gör att du kan utforska dessa platser och alla de andra nöjen som området har att erbjuda. Passa på att köra från det ena till det andra och upplev livet som det var för hundra år sedan. Eller utforska slottens vackert utformade trädgårdar och parker. Hyrbil är ett billigt och enkelt sätt att ta sig från det ena till det andra.

 

Hyra bil Edinburgh flygplats

Stationsinformation

Car Rental Centre
Edinburgh
EH12 9DN

Tel: 03445449064

Öppettider

söndag:
07:00 - 23:00
måndag:
07:00 - 23:00
tisdag:
07:00 - 23:00
onsdag:
07:00 - 23:00
torsdag:
07:00 - 23:00
fredag:
07:00 - 23:00
lördag:
07:00 - 23:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: