Hyrbil Edinburgh

Edinburgh
Behöver du en snabb och pålitlig biluthyrningstjänst i Edinburgh? Hyr hos Budget Biluthyrning, vi erbjuder kvalitetshyrbilar och bra service till ett mycket bra pris.

Hyr bil med Budget och upptäck Edinburgh och Skottland


Med en hyrbil från Budget kan du utforska Skottlands hisnande landskap, från höglandet i norr till stränder och böljande gröna fält i söder. Det fantastiskt oländiga och vilda landskapet i höglandet är verkligen storslaget. Genom att hyra bil med Budget så får du möjlighet att sprida dina vingar och utforska mer av den skotska landsbygden. Mellan Edinburgh och Rosslyn Castle ligger Melrose Abbey. Här är hjärtat av den berömda skotska hjälten Robert Bruce begravt. Längs den skotska gränsen finns många kloster som är värda att besöka. Längre norrut kan du se Ben Nevis, Storbritanniens högsta berg. Loch Ness, hem åt det berömda eller kanske ökända Loch Ness-monstret Nessie ligger ungefär tre timmars bilfärd från Edinburgh, men de märkliga vilda hedarna och det majestätiska bergslandskapet gör det värt mödan.

Höglandet är fullt med historia, från Urquhart Castle till Glencoe. Här spelades stora delar av den tredje Harry Potter-filmen in. Efter den enorma framgången med boken och filmen Da Vinci-koden, så har Rosslyn Chapel sett ett uppsving i antalet årliga besökare. Kapellet ligger ungefär 15 kilometer från Edinburghs centrum, vilket gör det till en perfekt eftermiddagsutflykt med din billiga hyrbil från Budget.

St Andrews är en vacker stad och här ligger det berömda universitetet med samma namn.  Hängbron är något av ett underverk som är 2,5 kilometer lång och är väl värd resan. Staden är även känd för golf, och har offentliga golfbanor så att besökare kan slå några bollar på samma plats som golfstjärnorna. Det är en medeltida stad med underbara ruiner som besökare kan utforska och njuta av. En billig hyrbil från Budget gör att resan bara tar drygt en timme.

Edinburgh - slott, historia och parker


Edinburgh är Skottlands huvudstad och är omgiven av aktiviteter och attraktioner som kommer att glädja besökare i alla åldrar. Oavsett om det är en romantisk helg för två eller en familjesemester så finns det garanterat något att göra i eller runt Edinburgh. Edinburgh och dess omgivningar har medeltida och historiska slott som ligger utspridda och som intresserar alla historieälskare. Från Edinburgh Castle till Craigmillar, varje slott har en otroligt rik historia fullt av fascinerande berättelser. Linlithgow Palace har fantastisk arkitektur och ligger i en park fylld med fåglar och har en egen loch.

Barn i alla åldrar kommer att gilla äventyrsparken Go Ape där höghöjdsbana och klätternät lockar.  Eller utforska slottens vackert utformade trädgårdar och parker. På Edinburgh Zoo finns en imponerande mängd djurarter, inklusive två sällsynta och söta jättepandor. Det finns även en äventyrspark  med klätterställningar och höghöjdsbana utanför staden. Det är bara några exempel på de hundratals möjligheter till roliga minnen som finns i och kring staden. Hyrbilar gör att du kan utforska dessa platser och alla de andra nöjen som området har att erbjuda. Passa på att köra från det ena till det andra och upplev livet som det var för hundra år sedan.
 

 

Hyra bil Edinburgh

Stationsinformation

Car Rental Centre
Edinburgh
EH12 9DN

Tel: 03445449064

Öppettider

söndag:
07:00 - 23:00
måndag:
07:00 - 23:00
tisdag:
07:00 - 23:00
onsdag:
07:00 - 23:00
torsdag:
07:00 - 23:00
fredag:
07:00 - 23:00
lördag:
07:00 - 23:00

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: