Hyrbil Frederikshavn

Fredrikshavn

Välkommen till Budget Biluthyrning i Frederikshavn (på svenska kallad Fredrikshamn). Här hittar du alltid ett stort urval av moderna hyrbilar, alltifrån personbilar och minibussar till skåpbilar och elbilar. Upplev Frederikshavn med en hyrbil från Budget.

Hyr bil med Budget och upptäck Frederikshavn


Frederikshavn är staden som kan erbjuda något för alla året runt. Om du gillar konst och kultur så kan du ta hyrbilen till Sæbygaard eller Voergaard slott. Båda slotten är magnifika byggnader med intressanta detaljer att förundras över. Visste du att Stygge Krumpen bodde på Voergaard slott? Vet du inte vem Stygge Krumpen är? Då ska du definitivt ta hyrbilen dit. Eller kör till Skagen och se det speciella ljuset som inspirerade många skandinaviska konstnärer i slutet på 1800-talet. Om du reser med barn i hyrbilen så är FunHouse eller Action House värda ett besök. FunHouse är en inomhuslekplats på mer än 1500 kvadratmeter, full med aktiviteter för barn i alla åldrar. Prova den sju meter höga klätterväggen eller någon av de många spelautomaterna. På Action House kan du testa Danmarks tredje största gokartbana, bowling, paintball och mycket mer. Med en bil från Budget sätter bara fantasin gränser för dina upplevelser.

Frederikshavn - hamn, flottbas och sjöfart


Frederikshavn är en hamnstad som ligger i norra Jylland i Danmark. Staden fick stadsrättigheter och sitt nuvarande namn 1818. Här ligger Marinestation som är Danmarks flottas huvudbas för fartyg i de nordliga vattnen kring Färöarna och Grönland. Frederikshavn har en även en aktiv sjöfart för persontrafik till Sverige och Norge.

Välkommen till Frederikshavn!

 

Hyra bil Frederikshavn

Stationsinformation

Koktvedvej 27
Frederikshavn
9900

Tel: +45 98941554

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
08:30 - 15:30
tisdag:
08:30 - 15:30
onsdag:
08:30 - 15:30
torsdag:
08:30 - 15:30
fredag:
08:30 - 15:30
lördag:
09:00 - 15:30

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: