Hyrbil Belgien

Belgien

Vill du utforska Belgien i egen bil?  Med Budget Biluthyrning är det både billigt och enkelt att hyra bil i Belgien. Budget Biluthyrning har hyrbilskontor på alla större flygplatser, till exempel Brussels Airport. Du hittar oss självklart även i städer som Antwerpen och Brygge samt i mindre städer och orter runt om i landet.

Hyra bil Belgien

Boka hyrbil hos Budget Biluthyrning i Belgien så får du de bästa förutsättningarna att utforska det vackra och fascinerande landet. Upplev Belgien i din egen takt, utan krångel och slöseri med tid.

Boka hyrbil i Belgien hemifrån


Det är snabbt och enkelt att boka en Budget hyrbil. Ange hyrestid, avhämtningsställe och fordonstyp, sedan är din bokning klar. När bokningen är registrerad så får du en bekräftelse  som du enkelt kan skriva ut och ta med. Boka din hyrbil hemifrån, så ser vi till att din bil är klar när du kommer till Belgien.

Läs mer om Belgien

Hyr bil i Belgien

I Belgien kan du njuta av ett spännande och mångkulturellt rike med en mängd sevärdheter och bra shopping. Belgien är känt för sina många vackra kanaler och palats. Kör din hyrbil till den fantastiska huvudstaden Bryssel, där både EU:s och Nato:s huvudkontor ligger. Här finns Manneken Pis, bronsstatyn av den kissande pojken och det medeltida torget Grand Place. Åk till den gigantiska järnkristallen Atomium, ett välkänt landmärke för Bryssel. Missa inte att smaka på den goda belgiska chokladen och riktigt belgiskt öl. Belgien erbjuder alltid nya intressanta upplevelser och med en hyrbil från Budget biluthyrning så får du både en bra semester och affärsresa.

Vill du få mer information om våra attraktiva erbjudanden i Belgien? Kontakta Budget så hjälper vår kunniga och trevliga personal dig. Vi är stolta över att ge alla kunder den bästa körupplevelsen varje gång. Hör av dig så berättar vi mer.

Välkommen till Belgien!

Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: