Hyra bil Västerås

Västerås

Västerås ligger i Mälardalsområdet och har många sevärda attraktioner i och utanför staden. Du når dem lätt med en hyrbil från Budget Biluthyrning. Budgets hyrbilskontor hittar du inne i Västerås och på flygplatsen Stockholm Västerås Airport.

Hyr bil med Budget och upptäck Västerås


Det finns många historiska och spännande utflyktsmål i Västerås. Hyr en bil hos Budget Biluthyrning och åk ut och titta på landets största gravhög Anundshög, daterad till 1000-talet, och de fem skeppssättningarna som ligger där. Ta hyrbilen på en tur i Bergslagen och besök Oljeön utanför Ängelsberg. Här finns världens äldsta bevarade oljeraffinaderi som anlades 1875. Eller besök Sala Silvergruva, Tidö Slott med leksaksmuseum, Skultuna Messingsbruk och Strömsholms Slott.

Västerås - gurkor, industri och handel
 

Västerås i Västmanland ligger vid Mälarens norra strand tio mil västnordväst om Stockholm. Västerås har gamla anor och är en av landets äldsta städer. Västerås kallas ibland för gurkstaden tack vare sina gurkodlingar (Västeråsgurkan) som etablerades på 1700-talet. Industri är något som är starkt förknippat med Västerås. ASEA är ett välkänt namn som blev ABB i mitten på 1980-talet. Stora företag i Västerås är Bombardier, ICA och Alstom Power. Västerås har varit en handelsplats sedan sent 900-tal och nu även i modern tid då ICA och H&M har sitt ursprung i staden. Kända personer från Västerås är artisten Pugh Rogefeldt, författaren Åsa Linderborg och fotbollsspelaren Pontus Kåmark.

Välkommen till Västerås!

 

Hyra bil Västerås

Stationsinformation

Södra Ringvägen 3
Västerås
72212

Tel: +46 21800188

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 16:00
tisdag:
07:00 - 16:00
onsdag:
07:00 - 16:00
torsdag:
07:00 - 16:00
fredag:
07:00 - 16:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: