Hyrbil Stockholm Centralstation

Stockholm

Till Stockholm kan du åka med buss, tåg eller flyg. Vilket färdsätt du än väjer finns alltid Budget Biluthyrning nära, så att du snabbt och enkelt kan hämta din hyrbil. I Stockholm erbjuder vi biluthyrning på många platser, så det är aldrig långt till närmaste Budget hyrbilskontor. 

Hyr bil med Budget och upptäck Stockholm


Med en hyrbil från Budget Biluthyrning får du möjlighet att besöka de vatten, grönområden och byggnader som gör Stockholm till en fantastisk stad för både ute- och inomhusaktiviteter. I Stockholm har du aldrig tråkigt, det är bara att lyssna på de skräckblandade glädjetjuten från Gröna Lund, sorlet från hundratals uteserveringar, klappret av hovar när högvakten passerar Kungliga Slottet, jazz från Skeppsholmen, kyrkklockornas vackra sånger i Gamla Stan och den lantliga tystnaden på Djurgården. Åk till Skansen, världens äldsta friluftsmuseum, eller sjung med Sveriges största popfenomen på ABBA the Museum & Swedish Music Hall of Fame. Ta med barnen och se det välbevarade Regalskeppet Vasa på Vasamuseet eller Astrid Lindgrens sagolekhus Junibacken. Förundras över fotoutställningar på Fotografiska och modern konst på Moderna Museet. Shoppa på NK eller åk till Mall of Scandinavia. Hyr en bil från Budget och upplev ett unikt utbud av museer, evenemang, restauranger och shopping i världsklass som gör ditt Stockholmsbesök till ett minne för livet.

Stockholm - huvudstad, Nordens Venedig och världsarv


Stockholm är Sveriges huvudstad och även Sveriges största. Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder och blev år 1998 utsedd till Kulturhuvudstad. Huvudstaden har en 750-årig historia och rikt kulturliv som erbjuder något för alla smaker. Ibland kallas Stockholm för Nordens Venedig med alla sina broar, öar och vatten. Stockholms skärgård med sina 30 000 öar är en av världens mest örika, sammanhängande skärgårdar. Ibland marknadsförs Stockholm som The Capital of Scandinavia (Skandinaviens huvudstad). Tre av Unescos världsarv ligger i Stockholmsområdet: Drottningholms slott, Birka och Skogskyrkogården. Kända personer från Stockholm är fotbollsspelaren Nacka Skoglund, artisten Robyn, författaren August Strindberg och regissören Tomas Alfredson.

Välkommen till Stockholm!

 

Hyra bil Stockholm Centralstation

Stationsinformation

City Klarabergsviadukten 92
Stockholm
11164

Tel: +46 104948720

Öppettider

söndag:
08:00 - 16:00
måndag:
07:00 - 18:00
tisdag:
07:00 - 18:00
onsdag:
07:00 - 18:00
torsdag:
07:00 - 18:00
fredag:
07:00 - 18:00
lördag:
08:00 - 16:00

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: