Hyrbil Malmö Stormgatan

Malmö

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt hyra bil från Budget Biluthyrning vid Malmö Centralstation, i centrala Malmö och på flygplatsen Malmö Airport (även kallad Sturup). Med en hyrbil från Budget kan du ta dig runt Malmö i din egen takt. 

Hyr bil med Budget och upptäck Malmö


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Malmö. Malmö är en mångkulturell stad i Skåne som är fylld av massa roliga och spännande aktiviteter för både gammal och ung. Här finns fantastiskt fina parker, torg, badställen, marknader, utsiktsplatser och andra sevärdheter. Om du besöker Malmö på sommaren så kan du ta ett dopp i havet på Ribersborgsbadet "Ribban", Klaghamnsbadet eller Sibbarpsbadet. Ta en promenad i många av Malmös fantastiska parker som Pildammsparken vid Stadionområdet, och fortsätt sedan in på gågatan och utforska en labyrint av affärer och köpcentrum. Shoppa i Mobilia köpcentrum, Triangelns köpcentrum och Carolicity vid Drottningtorget. Eller kör din hyrbil till Emporia, som är en av Skandinaviens största shoppingcentrum, eller Västra hamnen där du hittar Sveriges högsta byggnad Turning Torso.

Malmö - varv, bro och tunnel


Malmö var en kyrkby under 1100-talet och vid mitten av 1200-talet anlades en stad vid kusten som tog över byn Malmös namn. Öresunds rika fiske gjorde att Malmö expanderade kraftigt omkring 1300. Efter Roskildefreden 1658 övertog Sverige Skåne och Malmö utvecklades till en garnisonstad. Malmös utveckling avstannade, men när en riktig hamn byggdes i slutet av 1700-talet så återhämtade sig staden. Vid mitten av 1800-talet kom industraliseringen och varvs- och cementindustrin igång och Malmö blev Sveriges tredje största stad. Efter andra världskriget fick Malmös industrier ett uppsving och på 1960-talet var Kockum den största arbetsgivaren med ett av världens största varv. Idag har infrastrukturen byggts ut med Öresundsbron och Citytunnel och industristaden har ersatts av en stad med högre utbildning, modernt boende och många små och medelstora företag. Kända personer från Malmö är fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović, skådespelerskan Anita Ekberg och komikern Eva Rydberg.

Välkommen till Malmö!

 

Hyra bil Malmö Stormgatan

Stationsinformation

Stormgatan 13
Malmo
21120

Tel: +040-77830

Öppettider

söndag:
13:00 - 16:00
måndag:
08:00 - 17:00
tisdag:
08:00 - 17:00
onsdag:
08:00 - 17:00
torsdag:
08:00 - 17:00
fredag:
08:00 - 17:00
lördag:
09:00 - 12:00

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen