Hyrbil Härnösand

Härnösand

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt hyra bil från Budget Biluthyrning. som ligger precis intill E4:an i centrala Härnösand. Med en hyrbil från Budget kan du ta dig runt Härnösand i din egen takt.

Hyr bil med Budget och upptäck Härnösand


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Härnösand. Kör din hyrbil till Technichus som är ett populärt naturvetenskapligt aktivitetshus med utställningar och experiment för både unga och gamla. I Härnösand är det även nära till flera fina naturreservat, den mest populära är Smitingen på Härnön sydöst om staden. Förutom ett fint havsbad finns där flera strövstigar som leder till bland annat klapperstensfält och tunnelgrottor. Ta hyrbilen till utkikstornet på Vårdkasberget för en vacker utsikt över staden och Höga Kusten eller Sveriges näst största friluftsmuseum, Murberget.

Härnösand - stift, industri och offentlig verksamhet


Härnösand är en tätort som ligger i Ångermanland. Denna trivsamma kuststad breder ut sig till lika delar över fastlandet och är  residensstad i Västernorrlands län. Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden växte långsamt ända fram till 1800-talet men var en av de första städerna i Europa med elektrisk gatubelysning. Länge bestod Härnösand mest av trähus och har än idag stadsdelar med intakta gårdar och trähus från 1700- och 1800-talen. Härnösand är stiftsstad i Härnösands stift som omfattar Jämtlands och Västernorrlands län. Staden har präglats av offentlig verksamhet och ett rikt industriliv runt varv och sjöfart och skogsindustrier. Stora arbetsgivare är Mittuniversitetet, Specialpedagogiska skolmyndigheten och Sida. Kända personer från Härnösand är curlingspelaren Anette Norberg, skådespelerskan Lena Endre och författaren Lubbe Nordström.

Välkommen till Härnösand!

 

Hyra bil Härnösand

Stationsinformation

Industrigatan 2
Härnösand
87153

Tel: +46 61127777

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 16:30
tisdag:
07:00 - 16:30
onsdag:
07:00 - 16:30
torsdag:
07:00 - 16:30
fredag:
07:00 - 16:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: