Budget: Res tryggt

Försäkran om att vi har vidtagit många olika säkerhetsåtgärder för att göra upplevelsen säker för alla.

Your Budget hire car is cleaned thoroughly between each rental

En säker resa med Budget

Ingenting är viktigare än våra kunders och medarbetares säkerhet och hälsa. Det är ett ytterst viktigt och fortlöpande åtagande från Budget. 

Våra säkerhetspolicyer gäller för alla delar av din uthyrningsupplevelse, från kvaliteten på vår välskötta vagnpark, till att skydda dina uppgifter och optimera din digitala upplevelse. Vi ser även till att våra uthyrningsstationer är hygieniska och trygga platser och att ditt fordon har rengjorts grundligt. 

Vi finns här för att säkerställa att du har ett fortsatt förtroende för oss. Vi vet att var och en av våra medarbetare arbetar hårt för att tillhandahålla högsta möjliga säkerhetsnivå.

En säker onlineupplevelse som hjälper dig att spara tid

 • Du kan resa säkert med QuickPass och dela många av de uppgifter vi behöver för din uthyrning vid den tidpunkt som passar dig bäst, fram tills du hämtar ditt hyrfordon. Det innebär att vi kan börja förbereda hyrbilsavtalet så att du sparar tid vid disken. 
 • Vi säkerställer även att hyrbilsavtal utan pappersarbete är tillgängliga på de flesta uthyrningsstationerna i Sverige.
 • Avis Budget Group vill att du ska känna dig trygg med att ge oss åtkomst till dina personuppgifter. Vår integritetspolicy ger dig möjlighet att ta reda på vad som händer med dina uppgifter när du samverkar med oss och vilka valmöjligheter du har.

 

Våra uthyrningsstationer

 • Vi fortsätter att vidta alla åtgärder vi kan för att skapa en ren och trygg miljö. Detta innebär att vi följer myndigheternas råd kring resor och säkerställer att våra rutiner uppfyller alla rättsliga krav.

 • Diskar och hårda ytor på våra uthyrningsstationer rengörs fortfarande regelbundet

 • Handsprit finns tillgängligt

 • Våra medarbetare måste tvätta händerna regelbundet och har gedigen utbildning om riktlinjerna för  hälsa, säkerhet och efterlevnad , samt om produkter och rutiner som är tillgängliga för att säkerställa din säkerhet.

 

Ditt fordon

 • Närhelst du reser med Budget vill vi att du ska veta att vi finns på plats för dig och att alla våra medarbetare gör sitt bästa för att erbjuda högsta hyrbilssäkerhet i våra välskötta fordon.  Alla fordon rengörs noggrant före varje uthyrning för att upprätthålla din säkerhet.  

 • Våra hyrfordon förbereds noggrant för körning före varje uthyrning. Det innebär att däcken kontrolleras, tillsammans med olje- och kylvätskenivåer, strålkastare och vindrutetorkare.

 • Vi fortsätter vårt samarbete med Lysol och Dettol för att säkerställa att vi använder branschledande desinficeringsmedel för att rengöra våra fordon och uthyrningsstationer 

 • Särskild uppmärksamhet riktas på rattar, spakar, instrumentpaneler, handtag, underhållningssystemets reglage, kopphållare, mittkonsoler och alla dörrhandtag, både invändigt och utvändigt.
 • Om du bokade direkt skickar vi ut ditt kvitto till den e-postadress du ger oss när du återlämnar bilen eller också kan du hämta din faktura här 36 timmar efter uthyrningen.