Kundrekommendationer angående Coronaviruset

Senast uppdaterad 20/10/20

Nu när nyheterna domineras av coronaviruset vill vi berätta att vi arbetar med att implementera förbättrade rutiner för att kunna garantera din säkerhet och erbjuda flexibilitet för dina hyrbilsbokningar.

Våra kunders och medarbetares säkerhet är av högsta vikt för oss. Vi följer noga nyheter, information, råd och rekommendationer från WHO när det gäller spridningen av Coronaviruset. Vår prioritering är att försäkra oss om att vi uppfyller kundernas behov samtidigt som vi gör vårt yttersta för att skydda dig och våra medarbetare.

Är alla era hyrbilsstationer i Sverige öppna?
Vissa av de myndighetsåtgärder som vidtagits för att minska spridningen av coronaviruset kan ha lett till att vi stängt hyrbilsstationer. I den osannolika händelsen att en hyrbilsstation stängs under din pågående reservation kommer du att bli kontaktad och få hjälp med en lämplig lösning.

Dessa uthyrningsstationer är för närvarande öppna.

Hur ska jag kontakta er angående en ny eller befintlig bokning? 

De senaste myndighetsåtgärderna för att förhindra spridningen av coronaviruset globalt kan påverka våra möjligheter att ta emot samtal i vår bokningcentral. Du kan göra en bokning på vår webbplats eller via vår app.

Om du behöver avboka en bokning upphäver vi avbokningsavgiften för bokningar som startar före den 15 december 2020. Om du vill ändra eller avboka en befintlig bokning kan du hantera din bokning på denna webbplats.

Våra team tackar dig för visad förståelse och för att du har tålamod.

Vidtar Budget ytterligare åtgärder för att hjälpa till med att minska spridningen av Coronaviruset?

Vi följer noggrant WHO:s information om att bidra till minskad spridning av COVID-19.

För att skydda våra medarbetare och våra kunder uppmuntrar vi till regelbunden handtvätt och användande av handdesinfektion där detta finns tillgängligt. Vi har också förstärkt våra redan omfattande rengöringstekniker av bilar efter varje bokning. Vi är särskilt noggranna med ytor som vidrörs såsom rattar, handtag och andra hårda ytor.

Vi råder alla våra kunder att följa utvecklingen från Världshälsoorganisationen WHO, Folkhälsomyndigheten samt Utrikesdepartementet.