Något att se fram emot

Nu när nyheterna domineras av coronaviruset vill vi berätta att vi arbetar med att implementera förbättrade rutiner för att kunna garantera din säkerhet och erbjuda flexibilitet för dina hyrbilsbokningar.

Våra kunders och medarbetares säkerhet är av högsta vikt för oss. Vi följer noga nyheter, information, råd och rekommendationer från WHO när det gäller spridningen av Coronaviruset. Vår prioritering är att försäkra oss om att vi uppfyller kundernas behov samtidigt som vi gör vårt yttersta för att skydda dig och våra medarbetare.

Är alla era hyrbilsstationer i Sverige öppna?

Vissa av de myndighetsåtgärder som vidtagits för att minska spridningen av coronaviruset kan ha lett till att vi stängt hyrbilsstationer. I den osannolika händelsen att en hyrbilsstation stängs under din pågående reservation kommer du att bli kontaktad och få hjälp med en lämplig lösning.

Kan jag avboka en ny eller befintlig bokning utan avgift?

Ja. Om du behöver avboka din bokning så kommer du att återbetalas direkt och du bör ha pengarna på ditt konto inom 5 dagar. 

Vår flexibla avbokningspolicy ser ut så här: 

  • Avgiftsfri avbokning/fullständig återbetalning av bokningar med Betala online (förskottsbetalning) fram till 48 timmar före den dag då din uthyrning skulle börja
  • Du kan avboka bokningar med Betala vid upphämtning (betala senare) fram till den tid då din uthyrning skulle börja
  • Om du måste avboka mindre än 48 timmar före den dag då din uthyrning skulle börja får du din återbetalning minus det mindre av i) kostnaden för två dagar på din bokning eller ii) en fast avgift beroende på vilket land du gjorde bokningen i (693 SEK, 485 DKK, 645 NOK, 60 £, 65 €, 76 CHF).
  • Ingen återbetalning görs i händelse av uteblivande och en extra avgift kan tillkomma.

Alla våra team tackar dig för visad förståelse under dessa extraordinära tider.

Vidtar Budget ytterligare åtgärder för att hjälpa till med att minska spridningen av Coronaviruset?

Vi följer noggrant WHO:s information om att bidra till minskad spridning av COVID-19.

För att skydda våra medarbetare och våra kunder uppmuntrar vi till regelbunden handtvätt och användande av handdesinfektion där detta finns tillgängligt. Vi har också förstärkt våra redan omfattande rengöringstekniker av bilar efter varje bokning. Vi är särskilt noggranna med ytor som vidrörs såsom rattar, handtag och andra hårda ytor.

Vi råder alla våra kunder att följa utvecklingen från Världshälsoorganisationen WHO, Folkhälsomyndigheten samt Utrikesdepartementet.