1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år gammal eller över 70 år gammal. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Hyrbil Ystad

Ystad

Med en hyrbil från Budget Biluthyrning i Ystad tar du dig runt enkelt och bekvämt. Budget ligger i centrala Ystad i nära anslutning till E65 mellan Ystad och Malmö.

Hyr bil med Budget och upptäck Ystad
 

I Ystad är det inte långt till sköna naturupplevelser, hav och långa stränder. Med din hyrbil från Budget är det enkelt att ägna dig åt aktiviteter som fågelskådning och golf. Ta chansen och prova på den skånska matkulturen, med läckerheter som stekt sill, äggakaka och spettekaka tillagade av lokalproducerade råvaror. Se de många platser där filmatiseringen av Henning Mankells deckare om kriminalkommissarien Kurt Wallander gjorts. Hyr en bil och upplev det vackra Österlen. Från Ystad går även flera färjelinjer till bland annat Bornholm och Polen.

Ystad - turism, hamn och film


Ystad ligger på Skånes sydkust. Den historiska staden Ystad präglas starkt av Hansatiden. Staden tillhörde Danmark före freden i Roskilde 1658. I stadens centrum finns hela 300 korsvirkeshus, många av dem från medeltiden. Ystads största näringar är turism och hamnverksamhet. Här finns även filmcentrumet Ystad Studios och Biografteatern Scala, Sveriges äldsta biograf. Här finns goda kommunikationer till Malmö och Köpenhamn, och många av stadens invånare pendlar dagligen till Malmö. Närmaste flygplats är Malmö Airport (även kallad Sturup) och nästan lika nära ligger Köpenhamns internationella flygplats Kastrup. Kända personer från Ystad är skådespelaren Ernst Hugo Järegård, sångerskan Lykke Li och handbollsspelaren Sebastian Seifert.

Välkommen till Ystad!

 

 

Hyra bil Ystad

Stationsinformation

Kallesjövagen 2
Ystad
27199

Tel: +46 411-12420

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 17:00
tisdag:
07:00 - 17:00
onsdag:
07:00 - 17:00
torsdag:
07:00 - 17:00
fredag:
07:00 - 16:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen