1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år gammal eller över 70 år gammal. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Hyrbil Uddevalla

Uddevalla

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt i Uddevalla. Kom in till Budgets Biluthyrning som ligger nära centralstationen så hjälper vi dig att hyra bil.

Hyr bil med Budget och upptäck Uddevalla


Med en hyrbil från Budget så kan du uppleva Uddevallas vackra natur med vandringsleder, fiskesjöar och skärgård. Bohuslän erbjuder vacker och varierande natur i form av stränder, fjordar, fjäll och sjöar. Uddevalla hamn är en av de största styckegodshamnarna i landet. Härifrån går skärgårdsbåtarna till den idylliska ön Bassholmen, som är ett populärt utflyktsmål på sommaren. Uddevallahar pärlor som den långa strandpromenaden och Gustafsbergsbadet. Hyr en bil från Budget och åk ut och fiska eller bada på någon av de populära badplatserna. Eller kör till de två fina golfanläggningar som ligger nära Uddevalla.

Uddevalla - handel, varv och gymnasieskola


I hjärtat av Bohuslän ligger denna stad vid Byfjorden, i en vik i Skagerak. Staden har härjats av krig och bränder och har brunnit ner till grunden sex gånger. Uddevalla har bytt nationalitet sju gånger och har genom tiderna ömsom legat i Sverige, Norge och Danmark. Uddevallas och dess läge vid havet har medfört stor import- och exporthandel. Industraliseringen på 1800-talet lade grunden till dagens skiftande näringsliv. Uddevallavarvet grundades 1946 och var länge Uddevallas stora arbetsplats men lades ner på 1980-talet. Uddevalla har Sveriges största gymnasieskola samt Högskolecentrum i Bohuslän som har många unika utbildningar inom entreprenörskap, turism och handel. Kända personer från Uddevalla är industriledaren Percy Barnevik, fotbollsspelaren Martin Dahlin och författaren Agneta Klingspor.

Välkommen till Uddevalla!

 

Hyra bil Uddevalla

Stationsinformation

Göteborgsvägen 18
Uddevalla
451 76

Tel: 010-4948816

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:30 - 16:30
tisdag:
07:30 - 16:30
onsdag:
07:30 - 16:30
torsdag:
07:30 - 16:30
fredag:
07:30 - 16:30
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen