1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år gammal eller över 70 år gammal. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Hyra bil Södertälje

Södertälje

Budget Biluthyrning hittar du inne i centrala Södertälje. Kom in och hämta din hyrbil och bege dig ut på Södertäljes vägar. Med din hyrbil kan du även ta dig till många spännande destinationer i Södertäljes närhet som Stockholm, Eskilstuna och Mariefred. Dessutom ligger flygplatsen Stockholm Skavsta Airport endast 48 minuter bort med från centrala Södertälje.

Hyr bil med Budget och upptäck Södertälje


Med en hyrbil från Budget kan du uppleva allt som Södertälje har att erbjuda i din egen takt. Staden är modern och kulturberikad men bär samtidigt på mycket historia. Södertälje har attraktioner för alla, gammal som ung, både i och utanför staden. Strosa runt i trevliga Södertälje gästhamn eller gå till Torekällberget och se handelsbodar och gårdar från förr. Ett av de mest populära utflyktsmålen i Sverige är det spännande Tom Tits Experiment, ett vetenskapsmuseum för hela familjen. Är du bilintresserad så åk till Scanias fordonsmuseum i Marcus Wallenberg-hallen för att bland annat se företagets alla lastbilar genom åren. För en mer äventyrlig upplevelse kan du testa Södertäljes skatepark och parkourpark.

Södertälje - industri, kanal och kringlor


Södertälje är Södermanlands tredje största stad och ligger strategiskt placerat där Östersjön och Mälaren möts. Staden ligger mellan Strängnäs, Stockholm och Nyköping. Södertälje hette från början Tege som med tälja att göra, något som är inskuret, i det här fallet en lång vik. Järnvägen mellan Stockholm och Södertälje, del av stambanan till Göteborg, invigdes 1860. Södertälje är särskilt känt för industrier och här finns storföretagen AstraZeneca och Scania. Södertälje kanal har nordens största sluss för fartyg och binder samman den söta Mälaren med den salta Östersjön. Södertäljekringlorna från när staden var en populär badort i början på 1800-talet har gjort att staden ibland kallas för Kringelstaden.  Kända personer som kommer från Södertälje är tennislegenden Björn Borg, författaren Jan Guillou och statsvetaren Jenny Madestam.

Välkommen till Södertälje!

 

Hyra bil Södertälje

Stationsinformation

Mekonomen,Forskagatan 17
Södertälje
151 27

Tel: +46 104948130

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
09:00 - 14:00
tisdag:
09:00 - 14:00
onsdag:
09:00 - 14:00
torsdag:
09:00 - 14:00
fredag:
09:00 - 13:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen