1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år gammal eller över 70 år gammal. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Hyrbil Lycksele

Lycksele

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt hyra bil från Budget Biluthyrning i centrala Lycksele. Med en hyrbil från Budget är det lätt ta dig runt i Lycksele och uppleva allt som bygden har att bjuda på.

Hyr bil med Budget och upptäck Lycksele


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Lycksele. Lycksele ligger vid Umeälven, mitt emellan kust och fjäll. Här kan du bada, fiska och spela golf, åka hundspann och ge dig ut på naturupplevelser. Kör din hyrbil till Underjordskyrkan som ligger i en gruva, 90 meter under jorden. Ta med dig barnen till Sveriges nordligaste djurpark, Lycksele Djurpark, eller Lyckseles ursprungsplats Gammplatsen, där staden grundades som kyrko- och marknadsplats. Här finns aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Besök samevistet och se en samebostad som byggts upp enligt gamla traditioner, utan spår av plåt, spik eller plast.

Lycksele - lappkåta, gruvindustri och skidåkning


Lycksele, Lapplands första stad, var fram till 1600-talet renbetesland och användes av skogssamer. Här finns världens största lappkåta. Idag präglas staden av den växande gruvindustrin. Många av stadens invånare arbetar även inom vård och omsorg. Idrottare från staden har vunnit många SM-guld, främst i längdskidåkning. Kända personer från Lycksele är politikern Stefan Attefall, regissören Jonas Frick och artisten Rabih Jaber.

Välkommen till Lycksele!

 

Hyra bil Lycksele

Stationsinformation

Sågvägen 1
Lycksele
92145

Tel: +46 95010606

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 16:00
tisdag:
07:00 - 16:00
onsdag:
07:00 - 16:00
torsdag:
07:00 - 16:00
fredag:
07:00 - 16:00
lördag:
Stängt

Hitta till hyrbilsstationen