Hyra bil Karlskrona

Karlskrona

I Karlskrona kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i centrala Karlskrona. Om du kommer via flyg så hittar du Budget Biluthyrning även på den närmaste flygplatsen, Ronneby Airport. Det finns mycket att se i Karlskrona, och med en hyrbil från Budget kan du enkelt ta dig runt i staden och orterna i närheten.

Hyr bil med Budget och upptäck Karlskrona


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Karlskrona. Kör din hyrbil till Blekinge museum som berättar om slitet i fiskebåtar och stenbrott och Marinmuseum på Stumholmen har en fantastisk samling av galjonsfigurer. Kryssa mellan modebutiker och missa inte Borgmästarekajen som har en härlig blandning av konst och hemslöjdsbutiker. Eller åk till Gubben Rosenbom, denna trästaty och fattigbössa som står utanför Amiralitetskyrkan, eller Ulrica Pia som den också kallas, som är den största träkyrkan i Sverige.

Karlskrona - skärgård, världsarv och varv


Karlskrona är en vacker stad som ligger i Blekinge län. Staden är en gammal örlogsstad och har stark tradition av skeppsbygge. Redan år 1680 förvandlades Karlskrona till en skeppsbyggarstad när den fick stadsprivilegier. Karlskrona har även en fantastisk skärgård med över 90 öar. Örlogsstadens alla unika marinhistoriska miljöer har placerat den på Unescos världsarvslista. Än idag finns det gamla varvet i Karlskrona kvar. Karlskronavarvet ägs idag av Kockums AB och verksamheten består av konstruktion av örlogsmarina yt- och undervattensfartyg. Kända personer från Karlskrona är ishockeyspelaren Jonathan Ericsson, Svenska Akademiens ständiga sekreterare Horace Engdahl och den svenska idrottens fader Viktor Balck.

Välkommen till Karlskrona!

 

Hyra bil Karlskrona

Stationsinformation

Bil & Motor I Sydost Ab
Karlskrona
371 45

Tel: +46 455 311125

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:00 - 17:00
tisdag:
07:00 - 17:00
onsdag:
07:00 - 17:00
torsdag:
07:00 - 17:00
fredag:
07:00 - 16:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: