Hyrbil Borlänge

Borlänge

Borlänge kan du enkelt hyra bil från Budget Biluthyrning som finns på flygplatsen Dala Airport och i centrala Borlänge. Med en hyrbil från Budget kan du uppleva allt som Borlänge har att erbjuda i din egen takt.

Hyr bil med Budget och upptäck Borlänge


Det finns många bra anledningar till att hyra en bil från Budget i Borlänge. Borlänge är centralort i Borlänge kommun i Dalarna och här finns något för alla oavsett årstid. Om du besöker Borlänge på vintern så rekommenderar vi att du kör din hyrbil till Romme Alpin för utmanade och rolig skidåkning. Om du hellre vill åka på längden så finns fina möjligheter till längdskidåkning i Gyllbergen utanför Borlänge. Om du är sugen på shopping så hittar du många butiker i Kupolens köpcentrum. I centrum finns även Jussi Björlingmuseet som hyllar den världsberömde tenoren från Borlänge. 

Borlänge - industri, järnväg och musik


Det moderna Borlänge växte fram under senare delen av 1800-talet, när industrier och järnväg kom. Under större delen av 1900-talet var Borlänge en utpräglad industristad med främst stål- och pappersindustri. Stora företag som finns på orten är SSAB och Stora Enso pappersbruk och Trafikverket har sitt huvudkontor här. Kända musiker från Borlänge är Miss Li, Sator, Sugarplum Fairy och Mando Diao.

Välkommen till Borlänge!

 

Hyra bil Borlänge

Stationsinformation

Ovanbrogatan 4
Borlänge
78124

Tel: +46 24387080

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
08:00 - 17:00
tisdag:
08:00 - 17:00
onsdag:
08:00 - 17:00
torsdag:
08:00 - 17:00
fredag:
08:00 - 17:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen