Hyra bil Borås

Borås

I Borås kan du enkelt hyra bil från Budgets Biluthyrning som finns i centrala Borås. Det finns mycket att se i Borås och med en hyrbil från Budget kan du enkelt ta dig runt i staden och dess omgivningar.

Hyr bil med Budget och upptäck Borås


Hyr en bil från Budget i Borås och åk till Textilmuseet som har Europas största samling av textilmaskiner som fortfarande är i drift. Eller kör din hyrbil till barnfavoriten Borås Djurpark i närheten av shoppingområdet Knalleland eller testa naturvetenskapliga experiment på Navet Science Center. Om du är fotbollsintresserad så kan du kolla om Borås stolthet IF Elfsborg spelar en hemmamatch på Borås Arena. På sommaren kan den shoppingsugne fynda på Quality Outlet i Åhaga.

Borås - textil, handel och centrallager


Borås ligger i Västergötland och är centralort i Borås kommun. Borås var redan från början en handelsstad och grundades av konung Gustaf II Adolf år 1621. På 1500- och 1600-talet bedrevs handeln främst av bönder som drygade ut sin inkomst genom att sälja hantverk i form av smide och träslöjd. Nu är Borås mest känd för sin textilindustri, men det var först i mitten av 1800-talet som flera bomullsfabriker startade och staden fick ett uppsving. Borås en en viktig handelsstad och har ofta kallas för Sveriges postorderstad. Många stora företag har sina centrallager här, till exempel NetOnNet, Ellos och Hästens sängar. Flera andra stora företag i Borås är Volvo Bussar, SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Ericsson. Kända Boråsare är statsminister Ingvar Carlsson, artisten Shirley Clamp och friidrottaren Carolina Klüft.

Välkommen till Borås!

 

Hyra bil Borås

Stationsinformation

Åsboholmsgatan 16
Borås
50451

Tel: 0738 669454

Öppettider

söndag:
Stängt
måndag:
07:30 - 16:00
tisdag:
07:30 - 16:00
onsdag:
07:30 - 16:00
torsdag:
07:30 - 16:00
fredag:
07:30 - 16:00
lördag:
Stängt

Närliggande hyrbilskontor

Hitta till hyrbilsstationen


Boka en bil eller lastbil

  1. Hämtas

    Sverige

  2. Återlämnas

  3. Sök

    • Ange ditt födelsedatum om du är under 30 år. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: