Hyr bil hos Budget i Luleå

Hyrbil Luleå


Välkommen till Norrbottens residensstad - Luleå. Hit kommer du med tåg, buss eller flyg. Från Budgets hyrbilskontor på Luleå Flygplats är det knappt 10 km till centrala Luleå. Luleå erbjuder ett varierande kultur-, nöjes- och idrottsliv, spännande butiker och gallerior, ett stort urval av restauranger och hotell, en upplevelserik och stadsnära vildmark, Gammelstads Kyrkstad - ett unikt världsarv samt en vacker och lättillgängliga skärgård.
Budget Biluthyrning i Luleå - Våra hyrbilskontor


Hos oss på Budget kan du hyra bil på Luleå Flygplats och i centrala Luleå. Varmt välkomna!

Hyrbil Luleå FlygplatsBoka nu
Hyrbil Luleå CentrumBoka nu


Med en hyrbil LuleåAtt välja Luleå för din konferens innebär utrymme och möjligheter för professionella möten. Bara 2 km från Luleå Flygplats ligger t.ex. Nordkalotten Konferens. Luleå finns det många spännande aktiviteter oavsett ålder och intressen. När det gäller shopping kan staden erbjuda ett 10 km långt shoppingstråk som sträcker sig från centrum via LuleåHomeCenter till Storheden och Gammelstad. I Gammelstad finns även Friluftsmuseet Hägnan med unika upplevelser. Här bakas, snickras och smids järn enligt gammal tradition. Andra aktiviteter är sagovandringar, teater och turer med häst och vagn. Är du intresserad av kulturevenemang finns Kulturens hus som är centralt beläget i Luleås Norra hamn med någon minuts gångavstånd till shopping, nöjen och boende. Huset inrymmer stadsbibliotek, konsthall, stor och liten konsertsal, mångfunktionella foajéer i tre plan samt café och restaurang.

Sist men inte minst, Luleå Tekniska Universitet med ca 13 500 studerande är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass. Det är även en viktig del för tvecklingen i Luleå och regionen. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt i staden och orterna runt omkring. Du kan hyra bil på Luleå flygplats eller i centrala Luleå. Välkommen in!